Διαφήμιση

Χωρίς κατηγορία

Αποκλειστικό CNN Greece: Oι εργασίες αποκατάστασης του Παναγίου Τάφου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δέος, συγκίνηση, κατάνυξη, μυσταγωγία. Αυτά είναι τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν όταν αντικρίζεις τον Πανάγιο Τάφο.

Όταν μάλιστα μαθαίνεις ότι η αποκατάστασή του γίνεται από ελληνικά χέρια, από κορυφαίους επιστήμονες του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, προστίθεται και ο θαυμασμός.

Το CNN Greece ταξίδεψε στην Ιερουσαλήμ, μπήκε στον Πανάγιο Τάφο και κατέγραψε μια προς μια τις εργασίες αποκατάστασης που γίνονται στο σπουδαιότερο μνημείο του Χριστιανισμού· μίλησε με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’ ο οποίος ανέλαβε την πρωτοβουλία για την αποκατάσταση του μνημείου σε μια ιδιαίτερα θερμή περίοδο για την πάντα εύφλεκτη Μέση Ανατολή· συνάντησε, επίσης, την επιστημονική υπεύθυνη αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου, καθηγήτρια κ. Αντωνία Μοροπούλου, η οποία έχει ασχοληθεί και με την αντισεισμική προστασία της Αγιάς Σοφιάς.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version