Εισήγηση-βόμβα: Υποβιβάζονται ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη!

no gad
Shares

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από τη Superleague. Σύμφωνα με το πόρισμα που εκδόθηκε διαπιστώθηκε πολυιδιοκτησία και παρατυπίες όσο αναφορά το μετοχολόγιο της ακριτικής ΠΑΕ. Με 4-1 υπέρ της καταδικαστικής απόφασης έληξε η ψηφοφορία της Επιτροπής και 3-2 όσον αφορά την ποινή. Το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Superleague αναμένεται να εξετάσει επίσης την απόφαση.
Απόφαση σοκ από την ΕΕΑ, που εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης με την κατηγορία της πολυϊδιοκτησίας για τον “δικέφαλο του Βορρά”και της παράνομης σύνθεσης του μετοχολογίου.

Η ψηφοφορία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού έληξε με 4-1 και 3-2 όσον αφορά την ποινή, καταδικάζοντας τις δύο ΠΑΕ με ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Η συνέχεια της υπόθεσης θα δοθεί πλέον στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της Superleague, η οποία θα κληθεί να πάρει και την τελική απόφαση.

Η ποινή του υποβιβασμού απορρέει από το γεγονός ότι η παράβαση κρίθηκε βαρία με βάση τον πειθαρχικό κώδικα σύμφωνα με το πόρισμα, το οποίο η Επιτροπή το θεωρεί δεσμευτικό, με την απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από την ΕΕΑ σε λίγη ώρα.

Πηγή:newsit

Shares

no gad
no gad

1 comment

  1. Pingback: Χάκαραν την ιστοσελίδα του Αυγενάκη - Δείτε τι ανέβασαν στην αρχική του σελίδα | ΦΩΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *