Αορείτες

«Αορείτες»: Η μοναδική σχολή Κρητικών Παραδοσιακών Χορών στην Ελλάδα για παιδιά με αναπηρίες!

Shares

Οι «Αορείτες» σχολές χορού Λεμονάκη είναι η πρώτη σχολή στη Kρήτη αλλά και σε Πανελλαδικό επίπεδο Κρητικών Παραδοσιακών Χορών μόνο για παιδιά τυπικής και μη τυπικής ανάπτυξης.

Για όλα τα παιδιά χωρίς διακρίσεις και αποκλίσεις. Για παιδιά με νοητικές ή κινητικές δυσκολίες, για παιδιά με προβλήματα ακοής, για παιδιά αυτιστικα. Φυσικά και για παιδιά που δεν παρουσιάζουν κανένα πρόβλημα υγείας.

Οι Αορείτες σε συνεργασία με επαγγελματίες υγείας, παιδαγωγούς και ειδικούς παιδαγωγούς, διδασκαλίας και στη νοηματική για το χορό, με νέες καινοτόμες μεθόδους παρέχουν στα παιδιά ασφάλεια, προστασία και συνεχή εκπαίδευση.

Ιδρυτές των σχολών είναι ο Μιχάλης και η Ζωή Λεμονάκη. Όραμα τους είναι να αναδείξουν και να προβάλλουν την ιστορία και την τέχνη του Κρητικού χορού.

Στη σχολή λειτουργούν τμήματα για παιδιά 4 εως 12 ετων, τμηματα ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων και τμηματα για συμβουλευτική γονέων με τη ψυχολόγο και ψυχοθεραπεύτρια Μαρία Σβολιαντοπούλου.

Ο Μιχάλης και η Ζωή πιστεύουν ότι όλοι εχουμε το δικαίωμα να απολαμβάνουμε τέχνες οπως το χορό και για αυτό στόχος τους μεσα από αυτό το νέο εγχείρημα τους ειναι η αποστιγματοποίηση της διαφορετικότητας, η αποδοχή και η ένωση όλων των παιδιών.

Σχολή χορού

Ευαγγελίας Φραγκάκη 12, Ηράκλειο και στον Κρουσώνα

2811118586 – 6940167679

https://www.aoreites.gr 

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *