ΡΕΘΥΜΝΟ: Ένα άλογο το έριξε στις βουτιές στην παραλία της Επισκοπής! | ΦΩΤΟ

Shares

*Φωτορεπορτάζ της Ιωάννας Καψάλη για το Daynight.gr

Όπως συνηθίζεται φυσικά σε ημέρες καύσωνα, καλό είναι να αποφεύγονται τα σκουρόχρωμα ρούχα, αφού τραβάνε τη ζέστη. Το συγκεκριμένο άλογο, ωστόσο, δεν μπορούσε να αλλάξει χρώμα στη γούνα του κι έτσι προτίμησε να δροσιστεί με μια βουτιά στη θάλασσα!

Ενώ λοιπόν απόλαυσε το νερό και αισθάνθηκε ότι δροσίστηκε λίγο, ο ιδιοκτήτης του αλόγου το πλησίασε, ώστε να καταλάβει αν ήταν αρκετό το δροσερό μπάνιο στη θάλασσα γι’ αυτό. Έτσι το μαύρο άλογο έκανε νεύμα στον ιδιοκτήτη του, ότι είναι έτοιμο πλέον. Αυτός καβάλησε το άλογό του και ξεκίνησαν για καινούργιες περιπέτειες.

Η βουτιά έγινε στην παραλία της Επισκοπής, ενώ αρκετοί ήταν οι λουόμενοι στη θάλασσα που παρακολούθησαν την δροσιστική στιγμή του αλόγου. Παρ’ όλα αυτά, δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε κάποιος, αντιθέτως, υποδέχτηκαν τη συντροφιά του αλόγου ευχάριστα στη θάλασσα και ανενόχλητοι συνέχισαν φυσιολογικά τη βουτιά τους.

Από την άλλη ο φίλος μας συνέχισε την πορεία του χαρούμενος με το νερό της χαίτης του να συνεχίζει να δροσίζει την καλλίγραμμη κορμοστασιά του από το τίναγμα της!

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *