Αλιγάτορας 500 κιλών δεν έλεγε να φύγει από γειτονιά της Φλόριντα | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Όσο και αν σε εμάς στην Ελλάδα ακούγεται περίεργο, οι κάτοικοι της πολιτείας Φλόριντα στις ΗΠΑ είναι ιδιαίτερα συνηθισμένοι στις εμφανίσεις κροκόδειλων, αλιγατόρων και άλλων άγριων ζώων στην ευρύτερη περιοχή αλλά ακόμη και στις γειτονιές τους. Ο αλιγάτορας συγκεκριμένα είναι ένα είδος ζώου που αφθονεί στα ποτάμια και όπως είναι λογικό υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που φθάνει μέχρι τις παρυφές κατοικημένων περιοχών και ιδιαίτερα εξοχικών κατοικιών.

Αυτό το φαινόμενο είναι ακόμη πιο έντονο όταν διανύουν την εποχή ζευγαρώματος και τα αρσενικά κάνουν μεγάλες αποστάσεις προς αναζήτηση θηλυκών.

Συνήθως, ο αλιγάτορας που πλησιάζει κατοικημένη περιοχή ολοκληρώνει μία διάσχιση με συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ωστόσο, πιο σπάνια μπορεί να μείνει σε συγκεκριμένη περιοχή για διάφορους λόγους.

Αυτό συνέβη και πριν από λίγες ημέρες σε προάστιο του Μαϊάμι όταν αλιγάτορας 500 κιλών έφθασε στην αυλή μιας πολυτελούς κατοικίας και δεν έλεγα να φύγει!

Χρειάστηκαν αρκετές ώρες και ομάδα εξειδικευμένου προσωπικού έτσι ώστε ο επισκέπτης αλιγάτορας να απομακρυνθεί από την εξοχική κατοικία…

Δείτε το βίντεο όπως καταγράφηκε από το κινητό κατοίκου της περιοχής:

 

Shares


2 comments

  1. Pingback: Γιγάντιος πύθωνας χρειάστηκε 4 άντρες για να τον... κουμαντάρουν! | ΦΩΤΟ

  2. Pingback: Τεράστιος πύθωνας χρειάστηκε 4 άντρες για να τον… κουμαντάρουν! – Trikalina.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *