Αλέξανδρος Ανδρουλάκης

Ένας σπουδαίος Ρεθυμνιώτης ζωγράφος σε προ(σ)καλεί να πιάσεις πινέλο και παλέτα!

Shares

Ένας φιλόσοφος καλλιτέχνης, συχνά ανατρεπτικός στην πηγαιότητα της έμπνευσης, πολυτάλαντη έκφραση, ικανότατος αγιογράφος, χειριστής της ζωγραφικής ευαισθησίας και μεγάλη κρητική καρδιά στην αποτύπωση του τόπου του…

Στις παραπάνω δύο γραμμές θα μπορούσε να συνοψίσει κανείς την αξιοθαύμαστη περίπτωση του Αλέξανδρου Ανδρουλάκη, του Ρεθυμνιώτη ζωγράφου για τον οποίο δεν χρειάζεται να προχωρήσει κανείς σε περαιτέρω συστάσεις, όταν το έργο που κουβαλάει στις πλάτες του είναι επαρκές για να «μιλήσει» από μόνο του.

Τα θέματα του κυρίως ανθρωποκεντρικά, έχουν μια ονειρική μεταφυσική και μέρος από την εμπειρική του πορεία θέλει να μοιραστεί με μικρούς και μεγάλους που επιθυμούν να μυηθούν στην τέχνη της ζωγραφικής. 

Ως εκ τούτου, με ιδιαίτερη χαρά μαθαίνουμε ότι ο ίδιος απευθύνεται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες, που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μαθήματα ζωγραφικής.

Ειδικότερα:

* Ακολουθείται ειδικό πρόγραμμα για παιδιά με έμφαση στο χρώμα , στην καλλιέργεια της φαντασίας και στη δημιουργική απασχόληση. Επιχειρείται μια πρώτη γνωριμία των παιδιών με σπουδαίους ζωγράφους του παρελθόντος αλλά και με σύγχρονα έργα. Στόχος είναι η ενθάρρυνση και ενδυνάμωση της κλίσης των παιδιών προς τη ζωγραφική μέσω της ανάπτυξης δεξιοτήτων , αλλά και εικαστικής παιδείας. 

* Η εικαστική παιδεία θεωρείται απαραίτητη και για τους ενήλικες. Εδώ όμως ακολουθείται ένα πιο συστηματικό πρόγραμμα εκμάθησης με έμφαση στο σχέδιο και στο χρώμα με παράλληλη εκμάθηση διαφόρων τεχνικών  και τεχνοτροπιών.

Τα τμήματα είναι ομαδικά , ανά τρεις ή τέσσερις, ή και ατομικά και μπορούν να δημιουργηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. 

 

info:

Αλέξανδρος Ανδρουλάκης
Site
Facebook
2831035032, κιν. 6979250472

 

 

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *