αγρότης

Η στιγμή που ο αγρότης ψεκάζει μετανάστες στον Έβρο! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Η συμμετοχή ιδιωτών στην επιχείρηση της αστυνομίας και του στρατού στον Έβρο, είναι ένα θέμα που έχει ανοίξει μεγάλες συζητήσεις το τελευταίο διάστημα, με κυβερνητικά στελέχη να απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να μην καταφεύγουν σε βίαιες ενέργειες που δυναμιτίζουν το κλίμα.

Δημοσιεύματα που έκαναν το Σαββατοκύριακο τον γύρο του διαδικτύου ισχυρίζονταν ότι ένας αγρότης στον Έβρο πήρε το τρακτέρ του και έβρεχε τους μετανάστες που βρίσκονται στα ελληνοτουρκικά σύνορα, προκειμένου να τους απομακρύνει από τον φράχτη.

Τα πλάνα, που προκάλεσαν συγκρούσεις στο διαδίκτυο, “συνοδεύονται” από φωνές που κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι των ελληνικών δυνάμεων. Ο αγρότης, που έχει χωράφι δίπλα στον φράχτη, φέρεται – σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα -να έριξε το Σάββατο νερό στα ξερά χόρτα και στη χαμηλή βλάστηση. Όπως αναφέρει το ίδιο μέσο, ήταν μάλιστα σε συνεννόηση με τον στρατό. Την βλάστηση την χρησιμοποιούν σαν προσάναμμα οι μετανάστες για να ανάβουν φωτιές. Οι εστίες αυτές, παρατηρήθηκαν έντονα την Παρασκευή, αλλά και άλλες μέρες και μπορούν να προκαλέσουν φθορές στα σύνορα, αποδυναμώνοντας τον φράχτη και τη φύλαξη των συνόρων.

Η στιγμή που ο αγρότης ψεκάζει στον Έβρο:

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *