Αγία Σοφία: Το μήνυμα του παπά Ανδρέα Κεφαλογιάννη και του Λουδοβίκου των Ανωγείων! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Το δικό του ξεχωριστό μήνυμα έστειλε ο παπάς Ανδρέας Κεφαλογιάννης και ο Λουδοβίκος των Ανωγείων ψάλλοντας τον Ακάθιστο Ύμνο, με αφορμή την απόφαση μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και την πρώτη Μουσουλμανική προσευχή που πραγματοποιείται σήμερα.

Υπενθυμίζεται πως πένθιμα χτύπησαν όλες οι καμπάνες στις εκκλησίες της Κρήτης, στις 12:00 το μεσημέρι, ως ένδειξη της οδύνης και του εσωτερικού πόνου για την αποδοκιμαστέα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εκκλησίας της Κρήτης, απόφαση της Τουρκίας.

«Οι δικές μας νικητήριες στιγμές έπονται. Οι δικές μας φωνές μέσω της προσευχής εισακούονται. Η Αγία Σοφία η μητέρα Παναγία ο Ιησούς Χριστός μας και ο θεός της οικουμένης, επιτρέπουν. Εμείς υπομονετικά και χωρίς βία στη σκέψη μας και στις πράξεις μας, αναμένουμε τη στιγμή της θείας παρέμβασης. Να είστε σίγουροι αδέρφια μου ότι θα τη δούμε θα τη διακρίνουμε και στο τέλος η οικουμενικότητα και η πνευματικότητα του Ελληνισμού της χριστιανοσύνης της αλήθειας και του δικαίου θα νικήσουν, κάθε αλλοπρόσαλλη και τυραννική διάθεση ανθρώπων, που δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει σεβασμός.»

Πηγή: neakriti

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *