Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Όλα τα σενάρια για τις κρίσεις των αξιωματικών της Αστυνομίας στην Κρήτη!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αγωνία στα υψηλά κλιμάκια της Αστυνομίας στην Κρήτη φτάνει στο κόκκινο… Λίγες ημέρες πριν ληφθούν οι αποφάσεις και ανακοινωθούν επίσημα οι κρίσεις των αξιωματικών, έχουν «πέσει στο τραπέζι» όλα τα πιθανά σενάρια. Μέχρι σήμερα τα περισσότερα βέβαια παραμένουν εικασίες και πιθανότατα θα γνωρίζουμε τις αλλαγές μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα.

Από όλα τα σενάρια που συζητούνται πάντως, το πιθανότερο μέχρι στιγμής είναι πως το Ηράκλειο σύντομα θα έχει νέο Αστυνομικό Διευθυντή καθώς ο Κώστας Λαγουδάκης, ο οποίος βρίσκεται εδώ και τρία χρόνια στο βαθμό του Ταξιάρχου, θα αποστρατευτεί ή θα προαχθεί στο βαθμό του Υποστράτηγου. Αν πραγματοποιηθεί η τελευταία εκδοχή, θα οφείλει να φύγει από το νησί και να αναλάβει καθήκοντα σε υψηλότερη θέση μιας και στο νησί δεν προβλέπεται η συνύπαρξη δύο Υποστρατήγων (αν λάβουμε υπόψιν ότι ο μέχρι σήμερα Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης ο οποίος επίσης θα περάσει από κρίση, παραμείνει στη θέση που κατέχει ήδη).

Στην πόλη του Ηρακλείου εκτός από τον Ταξίαρχο Κώστα Λαγουδάκη, θα κριθούν ακόμη δύο Αξιωματικοί. Οι Αστυνομικοί Διευθυντές, ο Σήφης Κανακουσάκης και ο Μιχάλης Βισκαδούρος. Όσον αφορά τον Σήφη Κανακουσάκη, με βάση τις έως τώρα πληροφορίες φαίνεται πως θα κριθεί μόνο εφόσον οι γενικές κρίσεις προχωρήσουν και κάτω από την 60η σειρά αφού ο ίδιος βρίσκεται στη σειρά νούμερο 63.

Λίγο πιο μακριά στο νομό Λασιθίου, ανάμεσα στους αξιωματικούς που κρίνονται, ο μοναδικός είναι ο Ταξίαρχος Μανώλης Πετάσης που τον τελευταίο χρόνο έχει αναλάβει χρέη αστυνομικού Διευθυντή. Στο Ρέθυμνο θα κριθεί μόνο ο σημερινός Αστυνομικός Διευθυντής Αντώνης Ρουτζάκης που βρίσκεται στη 30η σειρά ενώ τέλος στα Χανιά δεν κρίνεται κανείς από το σύνολο των αξιωματικών.

Σε κάθε περίπτωση και με βάση όλα όσα έχουν συμβεί τα προηγούμενα χρόνια στις κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, δεν αποκλείονται μεγάλες εκπλήξεις προς κατάρριψη όλων των μέχρι σήμερα σεναρίων που συζητούνται πίσω από κλειστές πόρτες…

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ