Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Χασισοκαλλιεργητές με όπλα συνελήφθησαν στο Ρέθυμνο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν είχαν μόνο πρόβατα στα ποιμνιοστάσια που χρησιμοποιούσαν οι τρεις Έλληνες συγγενείς

Δεν είχαν μόνο πρόβατα στα ποιμνιοστάσια που χρησιμοποιούσαν σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου τρεις Έλληνες με συγγενική σχέση, αλλά έκρυβαν ακόμη χασισοκαλλιέργειες ενώ και στα σπίτια τους είχαν παράνομο οπλισμό ο οποίος περιλάμβανε ακόμη και στρατιωτικές ξιφολόγχες.

Οι πληροφορίες που δέχθηκαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών για τους τρεις υπόπτους ηλικίας 26, 71 και 39 χρόνων, αποτέλεσαν την αφορμή για να οργανώσουν επιχείρηση μαζί με αστυνομικούς της Ασφαλείας, της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τ.Α.Ε., η οποία εκτυλίχθηκε ταυτόχρονα στις κατοικίες και τα μαντριά τους. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, κατασχέθηκαν δυο πιστόλια, ένα περίστροφο, δυο κυνηγετικά όπλα, τρεις γεμιστήρες, 29 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, μια διόπτρα και μια ξιφολόγχη πολεμικού τυφεκίου με λάμα μήκους 0,50 εκατοστών.

Στους χώρους που ερευνήθηκαν, βρέθηκαν ακόμη 26 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία είχαν τρυγηθεί πρόσφατα, 250 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών. Τα πυροβόλα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ενώ η προανάκριση ερευνά αν διακινούσαν κιόλας τα ναρκωτικά που παρήγαν.

Πηγή:protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ