Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Χανιά: Καρδιοπαθής πατέρας τριών παιδιών χρειάζεται βοήθεια

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Τη βοήθεια των Κρητικών που σε ανάλογες περιπτώσεις τη δίνουν απλόχερα, χρειάζεται ένας 30χρονος άνδρας στα Χανιά ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά. Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου με ανακοίνωσή της, αναφέρει πως ο 30χρονος Δημήτρης, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών, βρίσκεται εδώ και καιρό στη λίστα μεταμοσχεύσεων με τους γιατρούς από το Ωνάσειο, να τον παρακολουθούν στενά. Θα χρειαστεί να κάνει πολλές και δαπανηρές εξετάσεις και γι’αυτό η Ιερά Μητρόπολη καλεί τους Κρητικούς να βοηθήσουν όσο μπορούν.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

« Από τον Μάρτιο του 2008 ένας συνάνθρωπος μας, ο Δημήτρης, ένα παλικάρι περίπου 30 χρονών με τρία μικρά παιδιά και με μια πενιχρή αναπηρική σύνταξη, μετά από οξύ έμφραγμα αντιμετωπίζει σοβαρότατο καρδιολογικό πρόβλημα. Το παιδί αυτό βρίσκεται ήδη στην επίσημη λίστα μεταμοσχεύσεων και τον παρακολουθούν πλέον στο Ωνάσειο.

Ο αγώνας του περιλαμβάνει πολλές και δαπανηρές εξετάσεις στις οποίες η Τοπική Εκκλησία θέλει να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Η περίπτωση του μικρού Χρυσοβαλάντη μας έπεισε ότι όλοι μαζί με την βοήθεια του Θεού μπορούμε να κάνουμε θαύματα! Τα στοιχεία του προσώπου αυτού είναι στην διάθεση όποιου επιθυμεί στα γραφεία της Μητροπόλεώς μας. Παρακαλούμε να μας βοηθήσετε και εσείς σε αυτό ώστε να δώσουμε ένα μήνυμα ελπίδας στην κατατρεγμένη αυτή οικογένεια. Όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει ό,τι μπορεί και επιθυμεί στα γραφεία της Μητροπόλεως και τους τραπεζικούς λογαριασμούς της.

Σας καλούμε όλους να συνδράμετε!

Αριθμός Λογαριασμού Εθνικής Τραπέζης στην επωνυμία Εκκλησιαστική Διακονία Ι.Μ.Κ.Α.

495/296057-57

ΙΒΑΝ: GR4001104950000049529605757

ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΗΣ: (BIC) ETHNGRAA

Αριθμός Λογαριασμού Τράπεζας Χανίων:

176495001

ΙΒΑΝ: GR8506900010000000176495001 »

 

Πηγή: ekriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ