Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Το σαπούνι από κατσικίσιο γάλα την έκανε εκατομμυριούχο | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όταν η φαρμακοποιός Ντανιέλ Ντι Πίλα σκέφτηκε να δημιουργήσει σαπούνι από φρέσκο κατσικίσιο γάλα, δεν φαντάστηκε πως μέσα σε 24 ώρες θα γινόταν εκατομμυριούχος.

Η φαρμακοποιός δημιούργησε το σαπούνι για να βοηθήσει πελάτες της που είχαν δερματικές παθήσεις, όπως έκζεμα.

Βλέποντας τη μεγάλη ζήτηση που υπήρχε στην Αυστραλία, όπου και ζει, αποφάσισε να επεκταθεί στην κινεζική αγορά και έτσι μέσα από το ηλεκτρονικό εμπόριο κατάφερε μέσα σε 24 ώρες να βγάλει ένα εκατ. δολάρια.

«Είμαστε πολλοί ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Διπλασιάσαμε τον τζίρο μας σε σύγκριση με το περασμένο έτος», είπε στο news.com. au.

«Δεν υπήρχε ούτε ένα φυσικό προϊόν που να με ικανοποιούσε και να με κάνει το προτείνει σε άτομα με ευαίσθητο δέρμα», αναφέρει η Ντάνιελ, εξηγώντας πως της ήρθε η ιδέα.

«Έτσι, άρχισα να κάνω έρευνα σχετικά με εναλλακτικές λύσεις και διαπίστωσα πως το κατσικίσιο γάλα έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Έχει ουσιαστικά το ίδιο ph με το ανθρώπινο δέρμα», προσθέτει.

Τα κατσικίσια σαπούνια της έχουν πάνω από 40 προϊόντα, συμπεριλαμβανόμενης σειρά για παιδιά και είναι η πρώτη εταιρεία που δημιουργεί αντηλιακό από το γάλα.

 

 

 

 

 

Πηγή: iefimerida

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ