Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο είχε κάνει και πάλι το θαύμα του!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Ηράκλειο το αγαπώ. Εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα, εδώ μεγαλώνω και τα παιδιά μου. Μα έρχονται στιγμές που ο θόρυβος της πόλης ηχεί λίγο πιο δυνατά από όσο θέλω στα αυτιά μου. Και τα προβλήματα της καθημερινότητας με ενοχλούν λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο.

Έννοια σας και έχω βρει εγώ την λύση μου. Είναι και η Κρήτη, βλέπετε, ευλογημένο μέρος.Με τόσα σημεία που σε καλούν διαρκώς για να κάνεις τη δική σου απόδραση. Έχω κι εγώ το αγαπημένο μου… Και κάθε φορά που νιώθω ότι θέλω να «αποδράσω», μπαίνω στο αμάξι μου, βάζω δυνατά τη μουσική και με τη φωτογραφική μηχανή στη θέση του συνοδηγού, ξεκινώ για το Ρέθυμνο.

1_ss

Αυτό έκανα και την Παρασκευή το απόγευμα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Και τις φωτογραφίες που τράβηξα στο αγαπημένο Ρεθυμνάκι βασικά. Για κάποιο λόγο, αυτή τη φορά, βρήκα εκεί μια απόκοσμη γαλήνη.

IMG_3607

Όλα ήταν ίδια όπως και την προηγούμενη φορά, όλα όμως ήταν και κάπως διαφορετικά. Μύριζες στονανοιξιάτικο αέρα του Ρεθύμνου ότι γεννιέται κάτι εδώ… Ότι όλα προετοιμάζονται για να υποδεχθούν τον ήλιο του καλοκαιριού. Το κέφι του καρναβαλιού. Το γλέντι του Πάσχα. Κι αν σας μοιάζει η σειρά… μπερδεμένη, να σας πω ότι όλα στο Ρέθυμνο, μπερδεμένα ήταν. Αλλά μπερδεμένα γλυκά. Όσο γλυκιά είναι η διαδικασία της ωρίμανσης και της προσμονής.

Στάθηκα ώρα, μόνος μου, με ένα τσιγάρο στο χέρι και έναν ζεστό (όσο άντεξε να είναι ζεστός) καφέ και αναλογιζόμουν. Τα δικά μου. Που μπορεί να είναι και δικά σου. Όταν τελείωσε αυτή η «διαδικασία», μπήκα πάλι στο αυτοκίνητο και ένιωθα πολλά κιλά ελαφρύτερος. Πολλά χρόνια μικρότερος. Έιχε φτάσει η ώρα της επιστροφής στη βάση. Το Ρέθυμνο είχε κάνει και πάλι το θαύμα του…

99999999999999999

Κωστής Π., ένας ταξιδευτής

Πηγή:mykriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ