Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Τι συμβαίνει τελικά με την υγεία της Χίλαρι Κλίντον;

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φουντώνουν και πάλι οι φήμες ότι η Χίλαρι πάσχει από Πάρκινσον με αφορμή ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει πως το κεφάλι της τρέμει αρκετά.

Τι συμβαίνει όμως με την Χίλαρι; Τη μία βήχει ασταμάτητα, την άλλη δεν μπορεί να ανέβει τα σκαλιά, την άλλη ο φακός την απαθανάτισε να φοράει ακουστικό. Και χτες, κάποιες στιγμές στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, κούναγε συνεχώς το κεφάλι της. Όπως δείχνει το βίντεο που ανέβασε η ιστοσελίδα «theamericanmirror», σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χτες στην Πενσυλβάνια, η Χίλαρι κουνούσε συνεχώς το κεφάλι της την ώρα που άκουγε την ερώτηση ενός δημοσιογράφου. Τα αμερικανικά ΜΜΕ σχολιάζουν πως το κούνημα του κεφαλιού είναι μία κίνηση που την κάνει συχνά η Χίλαρι, ωστόσο χτες το παράκανε.

Με τα αμερικανικά ΜΜΕ να ζητούν επειγόντως εξηγήσεις από το επιτελείο της για την κατάσταση της υγείας, επιφανείς γιατροί στην πατρίδα της προειδοποιούν πως, η υγεία της δεν της επιτρέπει να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, διαβάζουμε στο protothema.

Πάντως ενόψει του δεύτερου προεδρικού ντιμπέιτ της 9ης Οκτωβρίου, οι δύο μονομάχοι σηκώνουν τα μανίκια καθώς η μάχη αναμένεται δύσκολη.

Δημοσκόπηση του ινστιτούτου «Rasmusen» δείχνει ότι Τραμπ και Χίλαρι θα δώσουν μάχη στήθος με στήθος στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου. Ο Αμερικανός Μίδας αποσπά 42% ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί η Χίλαρι με 41%.

Την ίδια ώρα, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό χρίσμα, Ντόναλντ Τραμπ, αρχίζει να αποστασιοποιείται από τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι ούτε φίλος του αλλά ούτε και εχθρός του και θα δει στην πορεία πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους». Παλαιότερα ο Τραμπ διατυμπάνιζε ότι ο Πούτιν είναι ο καλύτερος ηγέτης στον κόσμο, χτες όμως περιορίστηκε να πει ότι απλά είναι καλύτερος ηγέτης από τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα.

 

 

Πηγή: prismanews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ