Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Τι στο διάολο γίνεται σε αυτήν τη χώρα; Δείτε τι έγινε όταν ο εφοριακός επιχείρησε να “κόψει” πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καντίνας… | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

*Γράφει ο Φουστούκ

Το να πούμε ότι δεν ξανάγινε δεν έχει καμία αξία, ούτε θα ήταν ακριβές. Το απίστευτο σκηνικό που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, όχι μονάχα ξανάγινε, αλλά αποτελεί και τον κανόνα στην αστεία πραγματικότητα αυτής εδώ της χώρας.

Το βίντεο, δείχνει δύο εφοριακούς που επιχειρούν έλεγχο σε ιδιοκτήτη καντίνας. Αφού διαπιστώνουν παραβάσεις κι ετοιμάζονται να του επιβάλλουν πρόστιμο, ο ιδιοκτήτης ξεκινάει να λέει τα δικά του, να απειλεί με βία και να επικαλείται ακόμη και τον… Σώρρα!

Κι αντί οι δύο υπάλληλοι του Δημοσίου να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους, εν τέλει “μαλακώνουν” και κάθονται να συζητήσουν σε σχεδόν φιλικό κλίμα με τον παραβάτη, βρίσκοντας τελικά τον τρόπο να του κόψουν μία και μόνο… παραβασούλα.

Δείτε το βίντεο, όπως κοινοποιήθηκε στη σελίδα του πρώην αρχισυντάκτη της ΕΡΤ, Δημήτρη Αλικάκου.

Το σχόλιο του Daynight είναι ξεκάθαρο: Ναι μεν η κρατική ανεπάρκεια είναι δεδομένη, ναι μεν έχουμε καταντήσει να βάζουμε το κράτος συνέταιρο και συνδιαχειριστή της τσέπης μας, αλλά σε κάθε περίπτωση οι συνθήκες ζούγκλας και μπανανίας όπως αυτές που εμφανίζονται στο βίντεο, μονάχα πιο βαθιά μπορούν να μας χώσουν στον πάτο της κρίσης. Από τον μικρομεσαίο και τον ελεύθερο επαγγελματία ως τον μεγαλοκαναλάρχη, τον εφοπλιστή και τον μεγαλοεργολάβο, ο δρόμος είναι ένας: Καμία ανοχή στη φοροδιαφυγή.-

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ