Βρειτε μας στα Social Media

Χωρίς κατηγορία

Τι δουλειά έχει το λευκό πλαστικό στο κέντρο της πίτσας σου; | ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όχι, δεν είναι για να «χωρίσει» τα κομμάτια…

Το κοιτάς και απορείς. Είναι κάτι ανάμεσα σε τραπεζάκι για Playmobil και βάση για muffin. Ουδεμία σχέση δηλαδή με πίτσα. Είναι όμως εκεί. Μπάστακας κάθε φορά στο κέντρο της πίτσας, είτε αυτή είναι μεγάλη, είτε είναι jumbo, είτε έχει διπλό τυρί. Αν κάθε φορά που το έβλεπες το πέταγες στο πάτωμα και το έσπαγες με το παπούτσι από τα νεύρα σου, μάθε πως αυτό το μικρό κομμάτι πλαστικό είναι σύμμαχός σου. Δουλεύει για σένα και την ακέραια μορφή της πίτσας σου.  Αλλιώς συμβαίνει αυτό:

pizza

Πόνεσες; Και εμείς. Την ιδέα αυτή την χρωστάμε σε μία κυρία ονόματι Carmela Vitale(σ.σ.: προφανώς και ήταν Ιταλίδα). Κάποια στιγμή γύρω στο 1983, σκέφτηκε πως πρέπει να υπάρχει κάτι ανάμεσα στο χάρτινο κουτί και το τυρί της πίτσας, ώστε να μην γίνει πραγματικότητα αυτός ο φόβος. Πήρε το δίπλωμα ευρυσιτεχνίας το 1985 και μπράβο της και πολύ την ευχαριστούμε, γιατί η παραπάνω εικόνα σε στέλνει για εγκεφαλικό

Μερικές ακόμη καινοτομίες που έκαναν την πίτσα καλύτερη

Το κουτί της Green Box

Εκτός από την κυρά-Carmela, αξίζει μία αναφορά και στα παλικάρια που «τρέχουν» την πιτσαρία Green Box στη Νέα Υόρκη. Σκέφτηκαν πως τα περισσότερα κουτιά πίτσας όχι απλά δεν ανακυκλώνονται, αλλά μεγαλώνουν και τον όγκο των απορριμμάτων. Προσπαθώντας να σώσουν την κατάσταση, δημιούργησαν ένα κουτί που κόβεται σε κομμάτια και λειτουργεί τόσο ως πιατάκι, όσο και ως μικρότερο κουτί για την πίτσα που περίσσεψε. Καθόλου άσχημα. Δες και ένα βίντεο guide.

Τα pizza clippers

pizzaclip
Κάποιες φορές τα κομμάτια της πίτσας δεν κόβονται με το χέρι. Επαναλαμβάνουμε, ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ. Αν προσπαθήσεις περισσότερο, μάλλον θα κόψεις κομμάτι που προορίζεται για τον Οβελίξ. Δεν λέμε πως τρελαινόμαστε με το συγκεκριμένο γκατζετάκι, αλλά είναι ιδανικό για τους άγαρμπους που καταστρέφουν την διαδικασία στο κοπή τη πίτσα. Κόψιμο και σερβίρισμα σε ένα, νοικοκυρεμένα.

Καλή όρεξη και ν΄αφήνεις και κανένα κομμάτι για τους υπόλοιπους…

 

Πηγή: ratpack

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ