Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Την προφυλάκιση του Βαγγέλη Μαρινάκη ζητά ο εισαγγελέας

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο εδώλιο για πέντε κακουργήματα «στέλνει» τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη ο εισαγγελέας, Σταμάτης Δασκαλόπουλος.

Με εισήγησή του προς το Συμβούλιο Εφετών ο εισαγγελέας ζητεί την παραπομπή σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, δεκάδων κατηγορουμένων για την αποκαλούμενη εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο, ανάμεσά τους και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

AdTech Ad

Μάλιστα, ο κ. Δασκαλόπουλος ζητεί απο το Δικαστικό Συμβουλίο να προφυλακιστεί ο κ. Μαρινάκης, αντικαθιστώντας τους περιοριστικούς όρους που του είχε επιβάλει ο ανακριτής κατά της Διαφθοράς μετά την απολογία του πριν από περίπου ένα χρόνο.

Κι αυτό γιατί ανάμεσα στους όρους ήταν και αυτός της μη ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Κατά πληροφορίες, στην εισαγγελική πρόταση αναφέρεται ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και προσφάτως προσωρινός υπερθεματιστής τηλεοπτικής άδειας, παραβίασε τον επίμαχο όρο, καθώς -όπως φέρεται να επισημαίνει- σε δηλώσεις του ο Β. Μαρινάκης έχει υποστηρίξει ότι ασχολείται με ποδοσφαιρικά θέματα.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την πολύωρη απολογία του, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση ύψους 200.000 ευρώ, απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και υποχρεωτική εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα.

Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/dikaiosynh/story/725518/ektakto-tin-profylakisi-toy-vaggeli-marinaki-zita-o-eisaggeleas#ixzz4JSyAQ0Cq

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ