Βρειτε μας στα Social Media

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα προγνωστικά του αγώνα Μίντιλαντ-Γιουνγκ Μπόις

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Αναμέτρηση για τον 3ο Προκριματικό Γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Μίντιλαντ να αντιμετωπίζει στην «MCH Αρένα» τη Γιουνγκ Μπόις. Το ματς θα διεξαχθεί στις 21:30, κεκλεισμένων των θυρών.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ στο πάμε στοίχημα live με την sportingbet bonus. Δείτε την επιλογή μου εδώ.

 

 

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: Από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 στην αναμέτρηση απέναντι στη Σοντερίσκε, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής τους Σουπερλίγκα Δανίας, προέρχεται η Μίντιλαντ. Δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλο αγωνιστικό ρυθμό, πριν το εν λόγω ματς προσπάθησε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση δίνοντας δύο φιλικά παιχνίδια. Βρίσκεται στον 3ο Προκριματικό Γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας αποκλείσει στα τέλη Αυγούστου τη Λουντογκόρετς με 0-1. Χρειάζεται να «συμμαζευτεί» αμυντικά, 11 γκολ έχει δεχθεί στα πέντε από τα έξι τελευταία της ματς.

Θα απουσιάσουν οι Ντιρκς Ρίις (αμυντικός) και Όλσεν (μπακ).

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ: Από ένα σερί 11 νικηφόρων αγώνων ανεξαρτήτου διοργάνωσης θα πάει η Γιουνγκ Μπόις στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μίντιλαντ, στο πλαίσιο της 2ης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τη Σούπερ Λιγκ Ελβετίας να ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και με το τελευταίο της επίσημο ματς να είναι στις 30/8, στον νικηφόρο τελικό Κυπέλλου κόντρα στη Βασιλεία, φρόντισε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, δίνοντας φιλικό παιχνίδι την προηγούμενη Τρίτη (5-2 τη Λωζάνη).

Σίγουρα εκτός οι Λάουπερ (μέσος), Πετινιάτ (μέσος) και Ελία (επιθετικός).

 

Δείτε τις καλυτερες στοιχηματικες εταιριες στην Ελλάδα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ