Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Τα πολύκροτα διαζύγια της ελληνικής showbiz που άφησαν εποχή (Photos)

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση για τον χωρισμό της Angelina Jolie και του Brad Pitt! Τα Μέσα σε ολόκληρο τον πλανήτη αναφέρονται σε αυτό ως ένα από τα πιο αναπάντεχα γεγονότα της χρονιάς. Μετά από 12 χρόνια κοινής ζωής – 2 χρόνια παντρεμένοι- αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο γάμο τους. Η ηθοποιός μέσω του δικηγόρου της έκανε αίτηση διαζυγίου, κάτι που αμέσως δημοσιοποιήθηκε σε sites και περιοδικά. Τα σενάρια για τα αίτια χωρισμού τους είναι πολλά, ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί από την πλευρά τους. Αρχικά, γράφτηκε πως η ηθοποιός Marion Cotillard μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι διατηρώντας παράνομο δεσμό με τον Pitt. Η ίδια, διέψευσε το πιο πάνω με μια ανάρτηση της στο Instagram, όπου ξεκαθάρισε πως μαζί με τον σύντροφο της πρόκειται να υποδεχτούν σύντομα το δεύτερο παιδάκι τους. Όποια και να είναι η αιτία που οδήγησε το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση, το μόνο σίγουρο είναι πως οι θαυμαστές τους ανά τον πλανήτη είναι δυσαρεστημένοι και τα σχόλια τους έχουν κατακλύσει τα social media. Με αφορμή το ηχηρό αυτό διαζύγιο, το peoplegreece.com κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και σας θυμίζει εννέα πολύκροτα διαζύγια της εγχώριας showbiz. Πρόκειται για ζευγάρια που μας ξάφνιασαν με την απόφαση τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

a
«Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους. Γιάννης Λάτσιος – Ελένη Μενεγάκη», με αυτή την ανακοίνωση γνωστοποιήθηκε το 2009, το διαζύγιο της δεκαετίας, που δεν είναι άλλο από αυτό της Ελένης Μενεγάκηκαι του Γιάννη Λάτσιου.

kostopoulos-mpalatsinou5
Τζένη Μπαλατσινού-Πέτρος Κωστόπουλος
Ο χωρισμός της Τζένης Μπαλατσινού και τουΠέτρου Κωστόπουλου, αναμφίβολα ήταν ένας από τους πιο αναπάντεχους. Το ζευγάρι υπήρξε μαζί για 20 χρόνια, εκ των οποίων τα 18 ήταν παντρεμένοι. Το 2014 μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης στο site τους, δημοσιοποίησαν τον χωρισμό τους.

karvelas-vissi

Άννα Βίσση-Νίκος Καρβέλας
Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, είναι το ζευγάρι που το κοινό τους έχει πάντα στο μυαλό του ως ένα. Εκτός από το μουσικό τους πάντρεμα, το 1983 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μαζί απέκτησαν την κόρη τους, Σοφία. Το 1992 ο χωρισμός τους τάραξε την showbiz, καθώς ήταν το απόλυτο ζευγάρι της εποχής.

ka

Νίκος Κριθαριώτης-Βίκυ Καγιά
Τον Οκτώβριο του 2010 η Βίκυ Καγιά εντυπωσίασε στο γάμο της με τον Νίκο Κριθαριώτη. Ήταν ένας από τους πιο λαμπερούς γάμους της ελληνικής showbiz και όλα έμοιαζαν να είναι τέλεια. Το 2013 έκαναν την ανατροπή, καθώς ξεκίνησαν τις διαδικασίες για το διαζύγιο τους.

kokkinou

Έλλη Κοκκίνου-Παναγιώτης Βασιλειάδης
Η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης, γνωρίστηκαν το 2000, που η τραγουδίστρια εμφανιζόταν στο μαγαζί του επιχειρηματία. Το 2007 προχώρησαν στο επόμενο βήμα και οδηγήθηκαν στην εκκλησία, όπου και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης. Το 2008 υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους, Αλέξανδρο. Το παραμύθι όμως, δεν είχε αίσιο τέλος, καθώς το 2010 αποφάσισαν να χωρίσουν.

nat

Νατάσα Θεοδωρίδου-Ανδρέας Φουστάνος
Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ανδρέας Φουστάνος, απασχόλησαν τα Μέσα με το πολύκροτο διαζύγιο τους, καθώς ήταν κάτι που κανείς δε περίμενε. Το 2006 χώρισαν έχοντας όμως, την κόρη τους Ανδριάνα, η οποία θα τους ενώνει για πάντα.

rou

Ρούλα Κορομηλά-Νάσος Γαλακτερός
Η Ρούλα Κορομηλά και ο Νάσος Γαλακτερός ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του 2000. Οι δύο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας την ίδια χρονιά, καταφέρνοντας να κρατήσουν το γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το 2007 μετά από κοινή τους απόφαση, οδηγήθηκαν στο διαζύγιο.

8607_germanoy_imvrios_08102014

Ναταλία Γερμανού-Πέτρος Ίμβριος
Η Ναταλία Γερμανού και ο Πέτρος Ίμβριος έχουν υπάρξει ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Μάλιστα, ο έρωτας τους ήταν τόσο μεγάλος που οδηγήθηκαν και στα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, το 2003 η απόφαση τους να πάρουν διαζύγιο προκάλεσε έκπληξη και σχολιάστηκε ποικιλότροπος στα περιοδικά και την τηλεόραση.

7082_dantis_theodoroy_1252009

Χρήστος Δάντης-Φλώρα Θεοδώρου
Ο Χρήστος Δάντης και η Φλώρα Θεοδώρουπαντρεύτηκαν το 2007, ωστόσο το 2010 χώρισαν και μάλιστα επεισοδιακά. Το διαζύγιο τους απασχόλησε για αρκετό καιρό τα Μέσα, ενώ για να βρεθεί μια λύση η διαμάχη τους οδηγήθηκε και στις δικαστικές αίθουσες.

Πηγή: Peoplegreece-youweekly

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ