Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Τα παιδιά σας πρέπει να ξέρουν τα παρακάτω μέχρι την ηλικία των 8!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα παιδιά σας πρέπει να ξέρουν τα παρακάτω μέχρι την ηλικία των 8!

Η ηλικία των 8 είναι μια ηλικία σταθμός στην ζωή των παιδιών σας. Δεν είναι ούτε πολύ μικρά παιδιά ούτε πολύ μεγάλα. Βρίσκονται σε μια ηλικία που έχουν την στοιχειώδη ωριμότητα. Για αυτό λοιπόν μην φοβάστε να τους πείτε τα παρακάτω επειδή θα έχουν την αντίληψη να τα κατανοήσουν.

Πρέπει να ξέρουν πως η γνώμη τους μετράει και έχει σημασία. Πρέπει να αφήνουν την φωνή τους να ακουστεί  και πάντα υπάρχει χώρος για μια ακόμη άποψη.

Όλοι οι άνθρωποι θυμούνται πως τους κάνουμε να αισθάνονται. Για αυτό  πρέπει να φέρονται ευγενικά και να ξέρουν πως θα ανταμειφθούν.

Είναι εντάξει να  λέμε όχι μερικές φορές  ακόμη και αν στεναχωρούμε τους ανθρώπους . Ο  κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τα συναισθήματά του και όχι εμείς οι ίδιοι.

Δεν είναι σημαντικό αν θα χάσουμε ή θα κερδίσουμε. Η αποτυχία μπορεί να μας διδάξει πολλά πράγματα και πρέπει να θαυμάζουμε την προσπάθεια που καταβάλλουμε.

Πρέπει να χρησιμοποιούμε σωστά τα χρήματά μας και να κρατάμε έστω λίγα για ώρα ανάγκης.

Αν νιώσουμε άβολα για κάτι πρέπει να το μοιραστούμε με κάποιον και να πούμε αυτό που σκεφτόμαστε χωρίς δισταγμό.

Η υπερβολή πάντα έχει αρνητικό αποτέλεσμα. Είτε είναι τα υπερβολικά ηλεκτρονικά παιχνίδια, είτε τα πολλά ζαχαρωτά κλπ. Πρέπει λοιπόν να ξέρει ότι υπάρχουν πάντα όρια.

Το διάβασμα είναι πολύ σημαντικό. Όχι δεν αναφερόμαστε μόνο στα σχολικά μαθήματα αλλά στα βιβλία που μπορούν να ανοίξουν έναν μεγάλο κόσμο στα παιδιά σας και να τα κάνουν πιο έξυπνα.

Γκαλίτσιου Μαριάννα  για το babyradio.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ