Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

«Τα παιδιά μου καταλαβαίνουν» -Ο Μπιλ Γκέιτς εξηγεί γιατί δεν θα τους αφήσει ούτε 1 σεντ από τα 70 δισ. δολάρια της περιουσίας του

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί ο Μπιλ Γκέιτς να έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την γυναίκα του Μελίντα, αλλά όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στην εκπομπή Mornings, o ίδιος δεν σκοπεύει να τους αφήσει ούτε ένα ευρώ από την περιουσία του, η οποία αγγίζει τα 70 δισ. δολάρια.

Ο άντρας που ήταν χρόνια πρώτος στη λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, αναφέρει πως έχει εξηγήσει στα παιδιά του πως η περιουσία του θα δωριστεί σε φιλανθρωπίες, όταν εκείνος πεθάνει.

«Αυτά τα λεφτά θα δωριστούν για ένα και μόνο σκοπό… να βοηθήσουν τους φτωχούς. Τα παιδιά μου είναι περήφανα γι΄αυτό και μάλιστα θα έρθουν μαζί μου σε ταξίδια για να δουν πόσο πολύ χρειάζονται μερικοί αυτά τα χρήματα.

Μάλιστα, σε συνέντευξή του ο Μπιλ Γκέιτς ανέφερε πως τα παιδιά του είναι πλέον περήφανα για την επιλογή του.

Και μπορεί να μην κληρονομήσουν τα δισεκατομμύρια του πατέρα τους, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο θα έχουν μία πολύ καλή εκπαίδευση για να ξεκινήσουν σωστά την δική τους καριέρα.

«Τα παιδιά μας θα έχουν μία εξαιρετική εκπαίδευση και κάποια λεφτά, ώστε να μην είναι τελείως απένταροι, μέχρι να βρουν δουλειά. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως θα ακολουθήσουν την δική τους πορεία.

Η 20χρονη κόρη του Μπιλ Γκέιτς, πάντως, είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ εδώ και δύο χρόνια, στο οποίο ο πατέρας της έχει δωρίσει 5 εκατ. δολλάρια, ώστε να φτιαχτεί ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο με υπολογιστές. Ο Ρόρι και ο Φοίβος πάνε ακόμη σχολείο και μένουν με τους γονείς τους στην Ουάσιγκτον.

Πηγή:iefimerida

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ