Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Σφραγίστηκε βενζινάδικο στην Κρήτη | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τίτλοι τέλους στην σκανδαλώδη υπόθεση λειτουργίας πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Αλικαρνασσό.

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ευριπίδη Κουκιαδάκη, το βενζινάδικο σφραγίστηκε και αφού προηγήθηκε απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου που απέρριψε την αίτηση αναστολής που κατέθεσε η Ιδιοκτήτρια εταιρεία.

Μετά από δέκα χρόνια, ο δημότης ο οποίος έδωσε τη δική του μάχη απέναντι στον πόλεμο συμφερόντων, αν και κουρασμένος ψυχολογικά νιώθει πλέον δικαιωμένος.

Το πρατήριο υγρών καυσίμων λειτουργούσε εδώ και αρκετά χρόνια παράνομα, παρά τα τρανταχτά στοιχεία που είχαν στη διάθεση τους οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Η υπόθεση φαίνεται να έχει αρκετές σκοτεινές πτυχές, πέρα από την παραποίηση δημοσίων εγγράφων από μηχανικούς στους οποίους επιβλήθηκαν ποινές από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Κρήτης.

Για να μπει ένα τέλος στη σκανδαλώδη αυτή υπόθεση χρειάστηκε η παρέμβαση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες» Ηλία Λυγερού, της ΑΜΑΚ, του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ελεύθερων Επαγγελματιών αλλά και του μηχανολόγου- μηχανικού Ζαχαρία Ασσαριωτιάκη.

Μετά το λουκέτο στο πρατήριο υγρών καυσίμων, θα πρέπει να ανοίξει ένας νέος κύκλος απόδοσης των όποιων ευθυνών, δηλώνει ο Ζαχαρίας Ασσαριωτάκης.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, καταβάλλονται προσπάθειες για να ανοίξει και πάλι το εν λόγω πρατήριο.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Πηγή:neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ