Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη εκδότης και διευθυντής μεγάλης Εφημερίδας μετά από μήνυση του Καμμένου

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον διευθυντή του Ομίλου «Παραπολιτικά» Παναγιώτη Τζένο συνέλαβαν άνδρες της Αστυνομίας μετά από μήνυση του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου. Στην ΓΑΔΑ θα προσέλθει οικειοθελώς, όπως δήλωσε και ο ιδιοκτήτης του Ομίλου Γιάννης Κουρτάκης.

Η μήνυση αφορούσε σε δημοσίευμα της εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο ο Πάνος Καμμένος έκανε χειμερινές διακοπές σε θέρετρο στην Αυστρία.

Ο Παναγιώτης Τζένος οδηγείται στον Εισαγγελέα, προκειμένου να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο.

Λίγο μετά τη σύλληψη του κ. Τζένου, ο ιδιοκτήτης του ομίλου, Γιάννης Κουρτάκης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Όταν το παρακράτος Τσίπρα – Καμμένου μπούκαρε στα γραφεία της εφημερίδας, δεν ήμουν στο γραφείο μου. Επειδή δεν έχω απολύτως τίποτα να φοβηθώ θα προσέλθω οικειοθελώς στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Άλλωστε στις Δημοκρατίες κερδίζει πάντα η αλήθεια».

Tα tweet του Πάνου Καμμένου μετά τη σύλληψη Τζένου

Δήλωση για το συμβάν έκανε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Π. Χρηστίδης: Η σύλληψη διευθυντικών στελεχών της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για δημοσίευμα που αφορούσε τον κ Καμμένο, αποτελεί αυταρχικό κατήφορο της Κυβέρνησης, που παραπέμπει σε μαύρες εποχές για τη Δημοκρατία.

Ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελληνων

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υπέβαλε μήνυση κατά του Ιωάννη Κουρτάκη, Εκδότη-Διευθυντή της σαββατιάτικης εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», διαχειριστή της ιστοσελίδας – διαδικτυακής εφημερίδας «www.parapolitika.gr» και νομίμου εκπροσώπου και ιδιοκτήτη της αδειούχου εταιρείας του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά FM 90,1» και του Παναγιώτη Τζένου, αρχισυντάκτη της σαββατιάτικης εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και της ιστοσελίδας – διαδικτυακής εφημερίδας «www.parapolitika.gr» και διευθυντή προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά FM 90,1» για συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή και απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης με αφορμή επιθέσεις στον Πάνο Καμμένο μέσω του ανήλικου παιδιού του από τον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1» για να αποσύρει κατηγορίες για την λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ με βάση την οποία ο Ιωάννης Κουρτάκης φέρεται να έλαβε το ποσόν των 843.000 ευρώ και ο Παναγιώτης Τζένος το ποσόν των 629.000 ευρώ.

Πηγή:iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ