Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Στο δίκτυο της ΠΑΕ Ατρόμητος η Ακαδημία του Άρη Ρεθύμνου

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δείτε τις επίσημες ανακοινώσεις των δύο συλλόγων.

Σε μία πολύ σπουδαία συνεργασία , σε επίπεδο ακαδημιών και όχι μόνο , προχώρησε η διοίκηση του σωματείου μας. Συγκεκριμένα , η ακαδήμία της ομάδας , εντάχθηκε στο δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ. Μία συνεργασία που αναμένεται να δώσει σε προπονητές,αθλητές και παράγοντες της ομάδας μας , σημαντικά οφέλη σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου που είναι αναρτημένη στο site της ΠΑΕ:

”Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με ένα ακόμη ποδοσφαιρικό σωματείο που εντάσσεται στο δίκτυο σχολών της ομάδας μας κάνοντας πράξη το σύνθημα «Αγκαλιάζουμε την Ελλάδα».

Νέο μέλος είναι ο Άρης Ρεθύμνου ο οποίος αποτελεί το αρχαιότερο σωματείο του νομού, με έτος ίδρυσης το 1928. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε ανάμεσα στον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου και στη διοίκηση του νησιώτικου συλλόγου.”

Ο πρόεδρος της ομάδας μας Εμμανουήλ Βαρούχας έκανε τις εξής δηλώσεις στο atromitosfc.gr:

«Το σωματείο μας, πλέον, αποτελεί μέλος του δικτύου ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος και η ολοκλήρωση της συμφωνίας συνεργασίας αποτελεί τιμή για τον Άρη Ρεθύμνου και φυσικά, γεμίζει ικανοποίηση όλους εμάς που ασχολούμαστε με την ομάδα: διοικούντες, προπονητές, αθλητές και γονείς.

Ήταν κάτι που, αφότου τέθηκε ως ενδεχόμενο, το συζητήσαμε και δεν αργήσαμε να φτάσουμε στην από κοινού απόφαση για την πραγματοποίηση αυτής της συνεργασίας. Άλλωστε από την αρχή που αναλάβαμε την ομάδα αυτός ήταν και ο στόχος μας: το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά.

Από την μία η ιστορικότητα του Ατρομήτου και από την άλλη η οργανωμένη και μεθοδική δουλειά που γίνεται εδώ και καιρό στα τμήματα υποδομής του με τα αποτελέσματα της να είναι ορατά σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της χώρας, αποτέλεσαν τους βασικούς παράγοντες που μας ώθησαν στην επιδίωξη μιας τέτοιας συνεργασίας.

Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας μου, την ΠΑΕ Ατρόμητος -και ιδίως τον κ. Αποστόλου που μας κάλυψε σε όσα ζητήματα έχρηζαν διευκρινίσεως αποδεικνύοντας ότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η δημιουργία μιας ειλικρινούς ποδοσφαιρικής σχέσης μεταξύ των δυο ομάδων».

Ο προπονητής μας Στέλιος Κοζανίδης τόνισε με την σειρά του:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Ατρόμητο η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα αναπτύξει ακόμη περισσότερο την Ακαδημία μας, καθώς ο Ατρόμητος συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επιπλέον είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να γνωρίζουν ότι πίσω από την Ακαδημία μας βρίσκεται ο Ατρόμητος. Η φιλοσοφία μας είναι να αποκτήσουν τα παιδιά των ακαδημιών μας χαρακτήρα, σεβασμό, δεξιότητες, ενέργεια, νέο τρόπο σκέψηςΓνωρίζοντας προσωπικά τον κ.Σπανό αλλά και την φιλοσοφία του Ατρομήτου, είμαι σίγουρος ότι με την μεθοδική δουλειά και τη στήριξη του προπονητικού προγράμματος του Ατρόμητου θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια υποδειγματική Ακαδημία».

Περισσότερα σε λίγες ημέρες….

http://www.arisrethymnou.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ