Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Στολίδι για το Αμάρι το νέο νηπιαγωγείο Γερακαρίου-Δείτε το Βίντεο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αποτελεί κόσμημα για την περιοχή, καθώς στους χώρους του θα στεγάσει τα όνειρα των μικρών μαθητών που καλούνται να αποκτήσουν τα πρώτα εφόδια γνώσης.

Ο λόγος για το υπερσύχρονο νηπιαγωγείο στο Γερακάρι Ρεθύμνου το οποίο ανακατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε σε χρόνο ρεκόρ και σήμερα εγκαινιάστηκε παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών.

Ωστόσο -όπως ήταν φυσικό- την παράσταση έκλεψαν οι λιλιπούτειοι μαθητές, οι οποίοι ανυπομονούν να ξεκινήσουν τα μαθήματα.

Ο δήμαρχος Αμαρίου πλαισιωμένος από την Μαίρη Λιονή, τον Γιάννη Γενεράλη και τον Στάθη Κοντογιάννη ήταν αυτός που έκοψε την κορδέλα του νέου υπερσύγχρονου νηπιαγωγείου στο Γερακάρι Ρεθύμνου.

Πρόκειται για το νέο στολίδι του Αμαρίου που δημιουργήθηκε σε χρόνο ρεκόρ για να φιλοξενήσει τις ανάγκες δεκάδων μικρών μαθητών που μέχρι πρότινος έπαιρναν τα πρώτα τους εφόδια σ’ έναν χώρο αυστηρώς ακατάλληλο, όπως κρίθηκε από τους εμπειρογνώμονες το νηπιαγωγείο Αποστόλων.

Το νέο νηπιαγωγείο Γερακαρίου είναι δυναμικότητας 32 μαθητών, ενώ μέχρι στιγμής έχουν εγγραφεί για να φοιτήσουν 14 παιδιά.

Στην τελετή των εγκαινίων που συνέπεσε με τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά, “πρωταγωνιστές” της ημέρας ήταν οι λιλιπούτειοι μαθητές, οι οποίοι με τις σάκες τους στον ώμο, μπήκαν κεφάτοι στην σχολική αίθουσα θαυμάζοντας κάθε τι που έβλεπαν γύρω τους.

Όραμα της δημοτικής αρχής στην πρώην επαρχία είναι πολύ σύντομα το Γερακάρι να αποκτήσει το δικό του δημοτικό σχολείο και γιατί όχι και σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης…

    www.neatv.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ