Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Στις 6 Ιουνίου η πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alfavita οι Πανελλαδικές εξετάσεις 2017 ξεκινούν την Τρίτη 6 Ιουνίου

Μετά το πρώτο δημοσίευμα που έκανε το alfavita.gr για την μεταφορά των Πανελλαδικών Εξετάσεων από τον Μάϊο στον Ιούνιο, το ΑΠΕ-ΜΠΕ σε δελτίο τύπου του έγραψε πως θα πραγματοποιηθούν μετά του Αγίου Πνεύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr κατά τον σχεδιασμό που αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ο Υπουργός Παιδείας (Προγραμματικές δηλώσεις) η λήξη του διδακτικού έτους στα Γυμνάσια (31 Μαίου) θα συμπίπτει με την ολοκλήρωση του διδακτικού έτους στα Λύκεια αλλά και των ενδοσχολικών τους εξετάσεων.

Θα ακολουθήσουν τις πρώτες μέρες του Ιουνίου οι ενδοσχολικές εξετάσεις στα Γυμνάσια και την Τρίτη 6 Ιουνίου,  με την αποδέσμευση των καθηγητών του Γυμνασίου, θα διενεργηθούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις με επιτηρητές τους τελευταίους.

To alfavita εκδίδει για δεύτερη συνεχή χρονιά τον “Οδηγό Σπουδών και Επαγγέλµατος 2017 – ΑΕΙ, ΤΕΙ, Στρατιωτικές και Αστυνοµικές Σχολές”  με την υπογραφή του εκπαιδευτικού αναλυτή Χρήστου Κάτσικα. Ο οδηγός αποκτήθηκε την προηγούμενη χρονιά από χιλιάδες μαθητές και περιλαµβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι για τα τμήματα των Πανεπιστημίων και των Τεχνολογικών Ιδρυμάτων και την επαγγελματική τους προοπτική.

Διαβάστε την ανάλυση για όλα τα τμήματα των ΑΕΙ και ΤΕΙ για να διαλέξετε σωστά στο Μηχανογραφικό σας

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ