Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Στις 12 Δεκέμβρη 2012 γράφτηκε η πιο «μαύρη» σελίδα για το ΕΚΑΒ στην Κρήτη-Τέσσερα χρόνια μετά | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται από το τραγικό τροχαίο στον ΒΟΑΚ που στοίχισε τις ζωές στους Δημήτρη Βουρβαχάκη και Δημήτρη Κελαράκη.

Ηταν 12 Δεκέμβρη 2012 όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο οποίο επέβαιναν είχε τυλιχτεί στις φλόγες ενώ ήταν σε κίνηση, στην Αγία Πελαγία στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου.

«Δύο νεκροί και ένας τραυματίας με πολλαπλά κατάγματα από το τροχαίο», ηταν η πρώτη πληροφορία. Κάτι που είχε επιβεβαιωθεί λίγη ώρα μετά…

Αύριο, τέσσερα χρονια μετά θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη του Δημήτρη Βουρβαχάκη και του Δημήτρη Κελαράκη που έχασαν τη ζωή τους στο φρικτό τροχαίο δυστύχημα που βύθισε στο πένθος και τη θλίψη το ΕΚΑΒ αλλα και την τοπική κοινωνία.

Όπως είναι γνωστό το ασθενοφόρο στο οποίο επέβαιναν τυλίχθηκε στις φλόγες αφού νωρίτερα είχε συγκρουστεί με διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να βρουν τραγικό θάνατο.

Η τέλεση του τρισάγιου έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 10.30 αυριο το πρωί στο μνημείο που βρίσκεται στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο στην Εθνική Οδό στην Αγία Πελαγία.

Πηγή:creteplus

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ