Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Στην Κρήτη ψάχνεται να κατέβει η Media Markt

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπό νέα μορφή και με έμφαση στην παροχή νέων καινοτόμων υπηρεσιών θα λειτουργεί από σήμερα το ανακαινισμένο κατάστημα της Media Markt, επί της λεωφόρου Συγγρού 340. Πρόκειται για επένδυση ύψους 1 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά οι επενδύσεις της Media Markt ανήλθαν κατά την τελευταία χρήση περίπου σε 3 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία, πάντως, μέσα στο επόμενο διάστημα εξετάζει την ίδρυση καταστήματος στην Πάτρα, ενώ μέσα στα σχέδιά της είναι και η αναζήτηση ακινήτου για λειτουργία καταστήματος στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συνολικά τα επενδυτικά πλάνα της εταιρείας περιλαμβάνουν την εξέταση περιοχών κυρίως στην περιφέρεια και ειδικά σε Κρήτη και Πελοπόννησο όπου δεν έχει παρουσία. Οι όποιες επενδύσεις πάντως προσανατολίζονται σε μικρότερα καταστήματα, έως 1.500 τ.μ., όπως αυτό που εγκαινιάστηκε πρόσφατα στην Αγία Παρασκευή και όχι σε καταστήματα όπως αυτό επί της λεωφόρου Συγγρού, ο χώρος πωλήσεων του οποίου φτάνει τα 4.000 τ.μ.

Σε ό,τι αφορά την πορεία της εταιρείας, ο διευθύνων σύμβουλος της Media – Saturn Ελλάς Δημήτρης Κατραβάς εκτίμησε ότι η Media Markt έχει διατηρήσει σταθερά τα μερίδιά της, ενώ υποστήριξε ότι κατά την επόμενη χρήση η αλυσίδα θα επιστρέψει στην κερδοφορία. Πρόσθεσε δε ότι η οικονομική χρήση που ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου 2016 ήταν καλύτερη από την προηγούμενη.

Συνολικά οι επενδύσεις της Media Markt στην Ελλάδα ανέρχονται σε περίπου 120 εκατ. ευρώ.

Πηγή: kathimerini.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ