Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Στην Κρήτη ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Μεσογείου

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph

Tρία ελληνικά ξενοδοχεία, το Lindos Blu στη Ρόδο, τo St Nicholas Bay στην Κρήτη και το Delfino Blu στην Κέρκυρα βρίσκονται ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία της Μεσογείου, σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph.

Για το St Nicholas Bay, στο άρθρο της η Telegraph αναφέρει ότι είναι χτισμένο από πέτρα και απόλυτα εναρμονισμένο στο περιβάλλον, ενώ μοναδική είναι η θέα που προσφέρει στον κόλπο του Μιραμπέλλου.

Ειδική αναφορά κάνει η εφημερίδα στις υπηρεσίες και παροχές του συγκροτήματος, ανάμεσά τους ένα πλήρες πρόγραμμα θαλάσσιων σπορ, σχολή καταδύσεων και ενοικίαση ιστιοφόρου (€850/ημέρα για μέχρι 12 άτομα).

Όπως αναφέρει στο άρθρο της η Telegraph, το Lindos Blu, ένα boutique, πεντάστερο ξενοδοχείο, διαμορφώνεται σε επίπεδα, πάνω από τη δική παρθένα παραλία. Το ύφος του είναι μινιμαλιστικό, ενώ κυρίαρχο στοιχείο του αποτελεί το νερό. Το γεγονός ότι διαθέτει μόνο 74 δωμάτια του προσδίδει μια οικεία «ταυτότητα». Σύμφωνα με την εφημερίδα, στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος περιλαμβάνονται ένα ελκυστικό σπα με εσωτερική πισίνα, δύο εξωτερικές πισίνες, καθώς και μία δημοφιλής ταράτσα με jacuzzi και ξαπλώστρες.

Όσον αφορά στο Delfino Blu, η Telegraph αναφέρει ότι βρίσκεται στο βόρειο άκρο του θέρετρου του Αγίου Στεφάνου Αυλιωτών, με θέα προς το Μαθράκι και τα νησάκια Οθωνοί και είναι ένα φιλικό, σύγχρονο boutique ξενοδοχείο, ιδανικό για νεόνυμφους και γαμήλιες δεξιώσεις.

money-tourism.gr

mykriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ