Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Στέλεχος καναλιού περιγράφει: Οι 66 μαρτυρικές ώρες που έζησα

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την εμπειρία στον μαραθώνιο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες περιγράφει στέλεχος εταιρείας, που διεκδικούσε μία από αυτές, λέγοντας πως οι συνθήκες στις οποίες έζησαν για πάνω από 66 ώρες ήταν τραγικές.

Το στέλεχος, που δεν θέλει να κατονομαστεί, μίλησε στην εφημερίδα «Το Εθνος της Κυριακής» αναφέρει χαρακτηριστικά πως όταν τελείωσε η διαδικασία και μπορούσαν να φύγουν από το κτίριο της ΓΓΕΕ ήταν σαν να γινόταν μια… σύγχρονη έξοδος του Μεσολογγίου.

«Από τον στρατό είχα να νιώσω τόσο κουρασμένος και τόσο βρώμικος. Αφού κάποια στιγμή σκέφτηκα πως οι εμπνευστές αυτού του τύπου διαγωνισμού είχαν προβλέψει εξαρχής και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των συμμετεχόντων για να αποπροσανατολίσουν τους συμμετέχοντες», δηλώνει.

Οπως περιγράφει έζησαν σε ένα γραφείο 40-50 τ.μ, το οποίο είχε μετατραπεί σε δωμάτιο και στο οποίο έμεναν επί τρεις ημέρες έξι άτομα, άνδρες και γυναίκες, με κλειστά παράθυρα. Μάλιστα, υποστηρίζει πως δεν υπήρχε καμία πρόνοια για τη συνύπαρξη και γυναικών.

Μιλώντας για τις τουαλέτες κάνει λόγο για μια άθλια εικόνα, λέγοντας πως δεν πρέπει να είχαν καθαριστεί τις ημέρες πριν τον διαγωνισμό, θυμίζοντας τουαλέτα πλοίου άγονης γραμμής, με τα χαρτιά να γεμίζουν τον χώρο. Ωστόσο, όπως λέει με γλαφυρό τρόπο, πολλοί ζητούσαν να πάνε στην τουαλέτα, για να ανοίξουν το παράθυρο και να πάρουν λίγο καθαρό αέρα.

Σύμφωνα με το στέλεχος, το φαγητό δεν είχε καμία σχέση με το μενού που είδε το φως της δημοσιότητας. Οι προμήθειες, όπως τονίζεις, είχαν γίνει για δύο μέρες και ζέσταιναν το φαγητό σε φούρνο μικροκυμάτων. Μάλιστα, χαρακτήρισε το μπιφτέκι, που έτρωγαν, ως «φονικό όπλο».

Η μόνη ημέρα που έφαγαν καλά ήταν η τρίτη, γιατί παρήγγειλαν απ’ έξω, καθώς δεν υπήρξε πρόβλεψη ο διαγωνισμός να διαρκέσει τόσες ημέρες.

Καταλήγοντας, τόνισε πως ένιωσε σαν να δημιούργησαν ένα hot spot με υποψήφιους καναλάρχες, οι οποίοι διεκδικούσαν, όχι άδεια παραμονής, αλλά άδεια τηλεοπτικού καναλιού.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ