Βρειτε μας στα Social Media

Χωρίς κατηγορία

«Σε λίγα χρόνια θα δίνουμε δωρεάν τα εισιτήρια» – Ποια αεροπορική εταιρεία το ανακοίνωσε;

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα επόμενα πέντε με δέκα χρόνια.

Ο διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας Ryanair, Michael O’Leary, δήλωσε ότι σε πέντε με δέκα χρόνια θα μπορούσαν να είναι δωρεάν πολλές πτήσεις της εταιρείας.

Ο O’Leary, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, ανέφερε ότι στόχος είναι η εταιρεία του να μην χρεώνει τίποτα για τα εισιτήρια και έρχεται ως απόρροια εξαιρετικά καλών συμφωνιών που έχει κάνει με ευρωπαϊκά αεροδρόμια, αλλά και της πρόθεσης να καταργηθεί το τέλος που επιβάλλεται στους επιβάτες αεροπορικών πτήσεων.

«Η πρόκληση για εμάς στο μέλλον θα είναι να συνεχίσουμε να οδηγούμε σε μείωση τους ναύλους των επιβατών μας. Έχω αυτό το όραμα, ότι στα επόμενα 5 έως 10 χρόνια τα εισιτήρια σε πτήσεις της Ryanair θα είναι δωρεάν και θα κερδίζουμε χρήματα μέσω του διαμοιρασμού των εσόδων των αεροδρομίων, που θα προέρχονται από όλους τους ανθρώπους που θα μετακινούνται στα αεροδρόμια και λαμβάνοντας ένα μερίδιο στα ψώνια και τις αγορές λιανικής που θα πραγματοποιούν εκεί», εξήγησε ο επικεφαλής της μεγάλης αεροπορικής εταιρείας.

Σε δηλώσεις του σε συνέδριο της Ένωσης Διαχειριστών Αεροδρομίων στο Λονδίνο, ο O’Leary έκανε λόγο για ολοένα και περισσότερο ελκυστικές συμφωνίες που προτείνονται από ευρωπαϊκά αεροδρόμια στην εταιρεία του, οι οποίες σε συνδυασμό με τη μείωση ή την κατάργηση φόρων αεροδρομίων θα οδηγήσουν τη Ryanair να μπορεί να προσφέρει σταδιακά δωρεάν πτήσεις.

Πηγή: www.newsbomb.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ