Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

ΡΕΘΥΜΝΟ | Να γιατί έστησαν κιόσκι με λουκουμάδες έξω από το Δημαρχείο | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

*Φωτορεπορτάζ της Ιωάννας Καψάλη για το Daynight.com.gr

Όποιος κατέβηκε εχθές το πρωί στο κέντρο του Ρεθύμνου, σίγουρα θα τον πήραν οι μυρωδιές, οι εντονότατες και απολαυστικές μυρωδιές  που πλημμύρισαν όλο το τετράγωνο του Δημαρχείου. Παραδοσιακοί λουκουμάδες, μελωμένοι, με λίγο σουσάμι από πάνω και  κυρίως… δωρεάν! Το πρώτο που σκέφτεται κανείς τέτοιες μέρες, είναι ότι το σκηνικό στήθηκε με αφορμή τις γιορτές που έρχονται. Τελικά, όμως, ο λόγος ήταν άλλος και μας ξάφνιασε ευχάριστα.

2

Μια σχολή διάφορων ειδικοτήτων από το Ηράκλειο, αποφάσισε να κάνει άμεση διαφήμιση σε όλη την Κρήτη εκμεταλλευόμενη την ειδικότητα της μαγειρικής. Όλοι οι σπουδαστές του τμήματος, λοιπόν, έκαναν εξόρμηση σήμερα σε κάθε νομό της Κρήτης, έστησαν κιόσκια, ξεκίνησαν την παραγωγή των λουκουμάδων σε κοινή θέα και με όλο τον εξοπλισμό που χρειαζόταν, προκειμένου να σερβίρουν ζεστούς λουκουμάδες σε κάθε περαστικό.

5

Τα κιόσκια στήθηκαν στο πιο κεντρικό σημείο του κάθε νομού, στο Ρέθυμνο στήθηκε μπροστά από το Δημαρχείο.

Ένα φιλόξενο κιόσκι με πολλούς μάγειρες-οικοδεσπότες και γύρω από το τετράγωνο κάποιοι σπουδαστές να μοιράζουν διαφημιστικά φυλλάδια για τη σχολή. Σίγουρα η παρουσία της δεν έμεινε απαρατήρητη, αφού εδώ στην Κρήτη είμαστε καλοφαγάδες -η αλήθεια να λέγεται. Η όμορφη εικόνα συμπληρωνόταν κι από το γεγονός ότι το κιόσκι σταδιακά μετατράπηκε σε μίνι-στέκι καθώς ο κόσμος που είχε μαζευτεί στην αναμονή για ένα μπολ με λουκουμάδες ήταν αρκετός.

3

Ίσως από τα πιο όμορφα, πετυχημένα και κυρίως… νόστιμα παραδείγματα άμεσης διαφήμισης. Μπράβο παιδιά!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ