Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Θωρακίζονται για τις κακοκαιρίες του χειμώνα

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την προμήθεια διαμορφωτή γαιών (grader) στο Δήμο Αμαρίου προϋπολογισμού 240.000 ευρώ υπέγραψε ο δήμαρχος Αμαρίου Παντελής Μουρτζανός με χρηματοδότηση από το «Πρόγραμμα Πρόληψης και Αντιμετώπισης ζημιών και Καταστροφών από Θεομηνίες στους ΟΤΑ Α’ και Β΄ Βαθμού της Χώρας» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα έργου θα ενισχύσει την πρόληψη και εν συνεχεία την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες. Σύμφωνα με τη σύμβαση που υπεγράφη θα είναι καινούριο, αρθρωτού τύπου (σπαστό), με λεπίδα διαμορφώσεως, εμπρόσθια λεπίδα προώθησης και αναμοχλευτή, εργοστασίου Hidromek – μοντέλο MG230-5 και νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας που ικανοποιεί όλες τις ισχύουσες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

«Είμαστε ένας κατ’ εξοχήν αγροτοκτηνοτροφικός δήμος με τεράστιο αγροτικό δίκτυο. Η προμήθεια του καινούριου, τελευταίας τεχνολογίας grader θα βοηθήσει την Τεχνική Υπηρεσία στην άμεση παρέμβαση αποκατάστασης των ζημιών αλλά και στη βελτίωση- συντήρηση του δημοτικού οδικού δικτύου» ανέφερε ο δήμαρχος Αμαρίου και προσέθεσε:

«Συνεχίζουμε να εξοπλίζουμε τον Δήμο μας με υπερσύγχρονα οχήματα και μηχανήματα έργου ώστε να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικότερα τα προβλήματα καθημερινότητας των δημοτών και να εργάζονται με περισσότερη ασφάλεια οι οδηγοί και οι χειριστές μας».

Πηγή:newsit

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ