Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Ρέθυμνο: «Ντόπες» διακινούσε 51χρονος σε γυμναστήρια της πόλης

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον τελευταίο καιρό πολύ κουβέντα γινόταν στα γυμναστήρια της πόλης ό,τι διακινείται μεγάλη ποσότητα αναβολικών -ή για να το πούμε πιο λαϊκά «ντόπες». Αυτοί οι ψίθυροι έφτασαν στα αυτιά της αστυνομίας, που ξεκίνησε έρευνες για να εντοπίσεις τις «ντόπες» στις πιάτσες των «φουσκτωτών» που κινούνται στα γυμναστήρια του Ρεθύμνου.

Επειδή, λοιπόν, συνήθως όταν υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά η αστυνομία της πόλης μας ξεκίνησε τις έρευνες.

Ποιος ήταν ο εγκέφαλος πίσω από τις «ντόπες»;

Έτσι ανακάλυψαν τα ίχνη ενός 51χρονου Έλληνα . Όταν βρήκαν που μένει, οργάνωσαν επιχείρηση μαζί με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. για να τον συλλάβουν. Όταν τέλειωσαν την έρευνα στο σπίτι του, οι «ντόπες» είχαν ανακαλυφτεί! Κατασχέθηκαν δηλαδή,  30 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 1.350 κάψουλες και 130 ml αναβολικών φαρμάκων. Φυσικά και δεν είχαν έγκριση για την κυκλοφορία τους στο εμπόριο από τον Ε.Ο.Φ.

Δες τις «ντόπες» στη φωτό

Τα αναβολικά κατασχέθηκαν και σε βάρος του 51χρονου διακινητή σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί εξωσχολικού αθλητισμού και ναρκωτικών. Όμως οι κατηγορίες δεν σταμάτησαν εκεί. Κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή αφού στο σπίτι του βρέθηκε και μια διόπτρα τυφεκίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ