Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Καταθέτουν τις πινακίδες για να γλιτώσουν από τα τέλη κυκλοφορίας | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κατά δεκάδες περνούν καθημερινά το κατώφλι της εφορίας ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες οχημάτων, προκειμένου να καταθέτουν τις πινακίδες κυκλοφορίας τους και να γλιτώσουν από την καταβολή των τελών κυκλοφορίας.

Μόνο στο Ρέθυμνο από τις αρχές Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα, κατατέθηκαν πάνω από 800 πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ η κίνηση αναμένεται να αύριο και μεθαύριο.

Ο κ. Δημήτρης από το Ρέθυμνο είναι ένας από τους χιλιάδες πανελλαδικά ιδιοκτήτες Ι.Χ. που σήμερα πέρασε το κατώφλι της εφορίας με τις πινακίδες του αυτοκινήτου του στο χέρι για να γλιτώσει, όπως λέει, στην «Ν.Τ.» έναν ακόμα φόρο. Αυτό των τελών κυκλοφορίας.

Πέρα όμως από τον ίδιο που -όπως μας είπε- είναι άνεργος για πολλά χρόνια, το αυτοκίνητο φαίνεται πως ήταν πολυτέλεια και για άλλους οδηγούς που βρέθηκαν σήμερα στο αρμόδιο τμήμα της εφορίας.

Από τις αρχές του Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα στην δημόσια οικονομική υπηρεσία έχουν κατατεθεί πάνω από 800 πινακίδες οχημάτων και ενώ μόνο χθες 100 Ρεθυμνιώτες έσπευσαν για να ξεφορτωθούν τις πινακίδες τους.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής που λήγει η σχετική προθεσμία, στην εφορία Ρεθύμνου εκτιμάται ότι θα έχουν κατατεθεί πάνω από 1.300 πινακίδες ιδιωτών και γύρω στις 3.500 πινακίδες ενοικιαζομένων οχημάτων.

Την αντίστοιχη περυσινή περίοδο στην εφορία Ρεθύμνου κατατέθηκαν 2.250 πινακίδες οχημάτων, με τις 2.100 από αυτές να ήταν το δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου, καθώς και 2.500 πινακίδες ενοικιαζομένων οχημάτων.

 

 

Πηγή: neatv

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ