Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Ρέθυμνο: Ανακατωσούρα και μπάχαλο προκαλούν τα 16.700 ραβασάκια για τροχαίες παραβάσεις | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον “Ασκό του Αιόλου” σε πολλούς δημότες του Ρεθύμνου έχουν ανοίξει τα 16.700 ραβασάκια που εστάλησαν το προηγούμενο τρίμηνο σε οδηγούς οχημάτων και τα οποία αφορούν σε τροχονομικές παραβάσεις που βεβαιώθηκαν την τριετία 2011 –  2013.

Το συνολικό ύψος των οφειλών από τις βεβαιωμένες παραβάσειςξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ η προθεσμία για να πληρωθούν έληγε σήμερα.

Διαβάστε στη συνέχεια τι κατήγγειλε στη «Ν.Τ.» 68χρονη οδηγός από το Ρέθυμνο, η οποία, όπως ισχυρίζεται εδώ και τρεις μήνες δεν έχει ακόμα καταφέρει να βγάλει άκρη με την αρμόδια υπηρεσία του δήμου.

Από τον περασμένο Ιούλιο πήρε στα χέρια της το ραβασάκι από το δήμο Ρεθύμνου για παράνομη στάθμευση που βεβαιώθηκε το 2012 και μέχρι σήμερα δεν έχει ακόμα καταφέρει να διεκπεραιώσει αυτή την υπόθεση.

Ο λόγος για την Μαρία Κωστάκη, που τα τελευταία πολλά χρόνια κατοικεί στο Ρέθυμνο και η οποία -όπως καταγγέλλει στη «Ν.Τ.»- παρά το ότι σήμερα λήγει η προθεσμία για την εξόφληση της κλήσης, ακόμα δεν μπορεί να βγάλει άκρη με τις υπηρεσίες του δήμου.

Το ποσό που καλείται να καταβάλει η καταγγέλλουσα είναι 40 ευρώ. Η ίδια όμως, αρνείται να το πληρώσει δεδομένου -όπως ισχυρίζεται- ότι ουδέποτε έκανε την συγκεκριμένη παράβαση.

Με βάση τα επίσημα στοιχεία της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου Ρεθύμνου, την τριετία 2011-2013 βεβαιώθηκαν 16.700 παραβάσεις, οι οποίες εστάλησαν στους ιδιοκτήτες των ΙΧ μόλις πριν από ένα τρίμηνο. Μάλιστα το ύψος των οφειλών από αυτές τις παραβάσεις ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ!.

Όπως εξηγεί στη «Ν.Τ.» ο αντιδήμαρχος, Στέλιος Σπανουδάκης, αν κάποιος δημότης που έχει πάρει στα χέρια του αντίστοιχο μπιλιετάκι για το οποίο όμως διατηρεί σοβαρές επιφυλάξεις, μπορεί να προχωρήσει ακόμα και σήμερα σε ένσταση.

Σύμφωνα πάντως με τον ίδιο, δεν πρόκειται να επιβληθεί καμία προσαύξηση στα αρχικά ποσά των βεβαιωμένων παραβάσεων, εάν νωρίτερα η αρμόδια υπηρεσία δεν ολοκληρώσει την διαδικασία του ελέγχου όλων των αιτημάτων που έχουν καταθέσει οι δημότες που αντιδρούν.

Πηγή:neatv.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ