Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Έγινε η ασφαλτόστρωση στο δρόμο που έγινε viral στο διαδίκτυο | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο δρόμος είχε την δική του ιστορία και συνάμα την δική του τρέλα . Έγινε viral στο διαδίκτυο , έκανε το γύρο του διαδικτύου αποσπώντας σχόλια αιχμηρά τόσο αναφορικά με τις ενέργειες από πλευράς δημοτικής αρχής και την απίστευτη ασφαλτόστρωση που έκανε χωρίς ωστόσο να καλύψει όλο το δρόμο, όσο και για τους οδηγούς που άφησαν τα οχήματα τους σε ένα δρόμο για τον οποίο και είχαν ενημερωθεί ότι θα ασφαλτοστρωθεί .

Συνεργεία βρέθηκαν επί ποδος για τη τελική πλέον ασφαλτόστρωση στον πολύπαθοι δρόμο.

Τι συνέβαινε μεχρι και χθες το βράδυ και το οποίο γνώριζε το πανελλήνιο; Σημεία που κάλυπταν κάδοι σκουπιδιών αλλά και σταθμευμένα αυτοκίνητα είχαν μείνει  χωρίς ασφαλτόστρωση διαμορφώνοντας μια παράδοξη εικόνα με τους κατοίκους να υποστηρίζουν ότι δεν ειδοποιήθηκαν εγκαίρως ώστε να μετακινήσουν τα αυτοκίνητά τους και δήμο και αστυνομία να δίνουν μία διαφορετική εικόνα.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν καθώς πλέον τίτλοι τέλους λοιπόν σήμερα για τον περιβόητο δρόμο Επιμενίδου Μαρούλη στο Ρέθυμνο που εργολάβος και μηχανήματα έπιασαν επιτέλους σήμερα δουλειά και ανενόχλητοι προχώρησαν στην κανονική ασφαλτόστρωση. Και αυτό γιατί από το βράδυ της Πέμπτης οι αρμόδιοι τοποθετώντας κορδέλες, μηχανήματα, ακόμη και οχήματα στην είσοδο της Επιμενίδου προειδοποιούσαν και συνάμα απαγόρευαν την οποιαδήποτε κυκλοφορία οχημάτων ακόμη και πεζών.

Ωστόσο ένα ακόμη τραγελαφικό στοιχείο αποτέλεσε και το γεγονός ότι όσοι οι υπεύθυνοι του έργου όση ποσότητα πίσσας τους είχε μείνει την τοποθέτησαν σε κάθετο δρόμο, στη Νικολάου Ασκούτσι με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος δρόμο να γεμίσει μπαλώματα ,προκαλώντας εκ νέου συναισθήματα έκπληξης και αγανάκτησης τόσο των οδηγών, των περαστικών αλλά και των μόνιμων κατοίκων .

Και σε όλα τα παραπάνω να προστεθεί και το γεγονός ότι δεν έλειψαν οι αιχμες μεταξύ της δημοτικής αρχής και της μείζονος αντιπολίτευσης.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης -Βάλια Μπούη

Πηγή:neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ