Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Ρέθυμνο:Αποθήκη ναρκωτικών είχαν κάνει το μαγαζί τους

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέο χτύπημα στης αστυνομίας της Κρήτης στα κυκλώματα των ναρκωτικών. Μετά το χασισόδασος, αλλά και τη σύλληψη του εμπόρου κοκαϊνης, στο “δόκανο” βρέθηκαν τρία αδέλφια, 45, 42 και 35 ετών, το απόγευμα της Παρασκευής (23/09) σε χωριό του Μυλοποτάμου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό του 42χρονου και του 35χρονου, έγινε έρευνα από τους άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου σε κέντρο εκδηλώσεων, και στη συνέχεια άλλη έρευνα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου στα σπίτια και των τριών ανδρών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
7.380 γραμμάρια κάνναβης,
μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
6 κινητά τηλέφωνα.

κάνναβη μυλοπόταμος

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου προέκυψε ότι ο 42χρονος με τον 35χρονο με τη χρήση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων ιδιοκτησίας τους, μετέφεραν και αποθήκευαν στο κατάστημα του 45χρονου ποσότητες κάνναβης και στη συνέχεια τις διοχέτευαν στην αγορά του Ρεθύμνου.
Οχήματα κατασχέθηκαν ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.
Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε ο 45χρονος δεν είχε άδεια για το κατάστημα.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή:ekriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ