Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Πώς θα κάνουν Τσικνοπέμπτη στην Κύπρο οι Κρητικοί; ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην κορυφή της κοινότητας της Γαλάτας της επαρχίας Λευκωσίας στα σύνορα με την πανέμορφη Κακοπετριά το γνωστό εστιατόριο Παλιολινός λειτούργησε ξανά με… κρητική διεύθυνση, διάθεση και κουζίνα. ( σ.σ: Ιδανικό μέρος για Κρητικούς και μη δηλαδή!)

Σε ένα μαγευτικό τοπίο με θέα από την κοιλάδα της Μόρφου έως την κοιλάδα της Ευρύχου και το χωριό της Κακοπετριάς, το εστιατόριο προσφέρει μία μοναδική εμπειρία με πλούσιο κρητικό φαγητό. Το εστιατόριο που έχει μετονομαστεί σε “Κρητική Κουζίνα στον Παλιολινό” φτιάχνει τον φημισμένο κρητικό μεζέ, το εξαιρετικό αντικριστό (αρνί ή χοιρινό που ψήνεται στη φωτιά για περίπου 3 ώρες), παραδοσιακά ντάκος, σαγανάκι, μοσχαράκι με… κρητική συνταγή, μουσακά και πολλά άλλα έλληνικά εδέσματα.

Ένας μεγάλος, φωτεινός χώρος, ιδανικό για φαγητό τα σαββατοκύριακα με θέα το βουνό, μαζί με τα παιδιά, φίλους και την οικογένεια. Το εστιατόριο σερβίρει φαγητό Σάββατο βράδυ (17.00-23.00) και Κυριακή μεσημέρι (12.00-17.00). Από την Τσικνοπέμπτη όμως και μετά έχουμε σπέσιαλ μενού και διασκέδαση!

Τσικνοπέμπτη πάμε στον Παλιολινό!


Την ερχόμενη Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου σου έχω βρει το ιδανικότερο μέρος για να τσικνήσεις! Το ανανεωμένο μαγαζί ετοιμάζεται και έχει φτιάξει ένα μενού για να γλύφεις τα δάκτυλά σου. Με 20 ευρώ το άτομο θα απολαύσεις ένα εκλεκτό μενού με γεύσεις και συνταγές της φημισμένης κρητικής κουζίνας.

Το μενού περιλαμβάνει σαλάτα χωριάτικη, τζατζίκι, τυροκαυτερή, ταχίνι, πατάτες φούρνου, σαγανάκι τυρί, τηγανιά μανιταριών, φέτα σε φύλλο, μελομένο χοιρινό πάνω σε πίτα και στη συνέχεια ακλουθούν πληθωρικές πιατέλες καλοψημένων κρεατικών με κοτόπουλο, πανσέτα χοιρινή, συκώτι μοσχαρίσιο και αρνί αντικρυστό.Για το τέλος θα σε γλυκάνουν με θεσπέσιο ραβανί.

Από την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου και για τρεις μέρες, το μαγαζί θα μας διασκεδάσει με ζωντανή μουσική από τρεις κρητικούς μουσικούς, για να βιώσουμε ένα αυθεντικό κρητικό γλέντι! Οι μουσικοί είναι: Σάββας – Μιχάλης Κοντόκαλος (τραγούδι και λύρα), Αντώνης Βεκράκης (μαντολίνο και ασκομαντούρα) και Σημαιάκης Μανώλης (λαούτο).

Μην ξεχάσεις να κάνεις την κράτησή σου Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο βράδυ & Κυριακή μεσημέρι.

Πληροφορίες και κρατήσεις: 97710055 / 99844404. (για τους Κρητικούς της Κύπρου)

Πηγή: Timeoutcyprus.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ