Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Πότε έρχονται οι 2000 πρόσφυγες στην Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις 11 Οκτωβρίου αναμένεται θα δοθούν οριστικές απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που υπάρχουν σχετικά με τη φιλοξενία των 2.000 προσφύγων στην Κρήτη.

Εκείνη την ημέρα, (Τρίτη 11 Οκτωβρίου) πρόκειται να συναντηθούν σε συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Κρήτης οι Δήμαρχοι του νησιού, παρουσία του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, ώστε να αποσαφηνιστούν όλα τα δεδομένα για τη φιλοξενία των προσφύγων.

Ο κ. Μουζάλας μετά την δεύτερη επιστολή του όπου γίνεται σαφές ότι δεν θα προωθηθεί η λύση των κέντρων φιλοξενίας (hot spot), δεν έχει δόσει οριστικές απαντήσεις, ώστε να αποσαφηνιστούν όλα τα δεδομένα. Ο ίδιος είχε αναφέρει κατά την πρώτη του επίσκεψη στο Ηράκλειο, ότι οι πρόσφυγες θα αρχίσουν να έρχονται με τη λήξη της τουριστικής σεζόν, δηλαδή κάπου στα τέλη Οκτωβρίου, όμως κάποια επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει!

Πολλά είναι τα δημοτικά συμβούλια που έχουν αποφασίσει να υποδεχτούν στον δήμο τους τον αριθμό προσφύγων που τους αναλογεί, αρκετές όμως είναι και οι αντιδράσεις από ομάδες ανθρώπων σε κάθε σχεδόν δήμο της Κρήτης.

Το θέμα πάντως, εξακολουθεί να προβληματίζει τις τοπικές κοινωνίες και δυστυχώς έχει ήδη αποτελέσει αντικείμενο συγκρούσεων πέραν από το επίπεδο  του διαλόγου.

Πηγή:apopsilive

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ