Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Πυρκαγιά σε φορτηγό στo Ρέθυμνο – Γλύτωσε ο οδηγός

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ένα φορτηγό μεταφοράς προϊόντων σούπερ μάρκετ καταστράφηκε εξ ολοκλήρου το πρωί της Τετάρτης από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αυτό από άγνωστη αιτία.

Ο οδηγός του οχήματος βρισκόταν στην Πηγή και είχε αποβιβαστεί από αυτό για να ξεφορτώσει προϊόντα, όταν το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες. Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όμως δεν κατάφερε να σώσει το όχημα και το περιεχόμενο του συμφωνα με το goodnet.gr. Ενώ ένα ακόμη τροχαίο έγινε στον Κατσαμπά, ευτυχώς χωρίς τραγικές συνέπειες, παρά μόνο με υλικές ζημιές.

Υπενθυμίζεται ότι συναγερμός σήμανε χθες στις αρμόδιες Υπηρεσίες, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου.

Κοντά στις Καλύβες Αποκορώνου, δύο οχήματα συμφωνα με πληροφορίες συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να υπαρξουν και τραυματισμοί ανάμεσα στους επιβαίνοντες. Μάλιστα χρειάστηκε και η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους. Οι τρεις τρυαματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Το συγκεκριμένο τροχαίο δεν ήταν το μοναδικό που σημειώθηκε. Ενα ακόμη χαρακτηριστικό ατύχημα σημειώθηκε στο Αρκαλοχώρι, όταν ένα αυτοκίνητο τούμπαρε. Αιτία πιθανότατα η ολισθηρότητα του οδοστρώματος…

Πηγή:creteplus

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ