Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Πλημμύρισε με φως από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο η Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Με τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Λαμπρινό να δίνει το έναυσμα στον κόσμο και κυρίως στα παιδιά που είχαν γεμίσει την Πλατεία Ελευθερίας για την αντίστροφη μέτρηση μέχρι την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Ο Δήμαρχος, στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε όσους μόχθησαν για να στηθεί το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου καθώς και ο όμορφος στολισμός, έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα: «Ο Δήμος έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για όλα τα γούστα και για όλες τις ηλικίες. Ελπίζουμε ότι θα το ευχαριστηθείτε. Προσπαθούμε κάθε χρόνο να βελτιωνόμαστε και νομίζω ότι οι φετινές εκδηλώσεις, όπως και ο στολισμός της Πλατείας, δείχνουν ότι τα καταφέρνουμε. Σας υπόσχομαι ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Θέλω να τονίσω ότι ο Δήμος θα είναι πάντα δίπλα σας. Προχωράμε μπροστά, κρατάμε το κεφάλι ψηλά και μαζί θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που μας έχουν πληγώσει τα τελευταία χρόνια. Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους».
Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο οποίος τόνισε : «Πράγματι τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα. Κι εμείς, ως Περιφέρεια Κρήτης, στεκόμαστε στο πλευρό σας, ώστε ενωμένοι, με αισιοδοξία και δύναμη να βγούμε από την κρίση. Χρόνια πολλά!» Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Εθελοντισμού κ. Αριστέα Πλεύρη στάθηκε ιδιαίτερα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και δεν πρέπει να τους ξεχνάμε ποτέ, ειδικά τέτοιες μέρες, ενώ ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΗ κ. Γιώργος Τσαγκαράκης μίλησε για την σκληρή δουλειά που χρειάστηκε από την ομάδα του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου και τις υπηρεσίες του Δήμου για να στηθεί στην Πλατεία ένα πρωτότυπο και χριστουγεννιάτικο σκηνικό, το οποίο από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του έδειξε ότι θα αποτελέσει πόλο έλξης αλλά και πηγή χαράς για τους Ηρακλειώτες κατά τη διάρκεια των Εορτών.
Αμέσως μετά την φωταγώγηση του Δέντρου, ο ουρανός του Ηρακλείου γέμισε πυροτεχνήματα ενώ η γιορτή που είχε ξεκινήσει με ζογκλέρ, κλόουν, ακροβάτες, την Φιλαρμονική του Δήμου και την Παιδική Χορωδία και Νεανική Χορωδία, ολοκληρώθηκε με παράσταση αφιερωμένη στον Βασίλη Τσιτσάνη.
Πηγή:cretenews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ