Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Πήγαμε με την Μαρία σε 3 μακιγιέζ του Ρεθύμνου και ΕΣΥ θα αποφασίσεις ποιο make up της πάει περισσότερο! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος κατά την οποία οι γυναίκες λατρεύουν να αποκτούν σοκολατένιο μαύρισμα σε πρόσωπο και σώμα. Παρόλα αυτά, δεν σημαίνει ότι δεν επιμελούνται το πρόσωπο στο κομμάτι του μακιγιάζ ακολουθώντας τα βήματα του λεγόμενου καλοκαιρινού μακιγιάζ. 

Γράφει η Μαριάννα Τζιράκη
Φωτογραφίες: Αρχοντούλα Μαρούση 

Το Daynight επέλεξε μια Ρεθυμνιώτισσα, την πανέμορφη Μαρία, να επισκεφθεί τρεις αισθητικούς στους χώρους τους και να κάνει η κάθε μία το δικό της καλοκαιρινό make-up. 

Δείτε το αποτέλεσμα και μπείτε στον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ μας όπου τρεις τυχερές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ένα καλοκαιρινό make-up της επιλογής τους! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε στα ΣΧΟΛΙΑ (είτε εδώ, είτε στο post μας στο Facebook), ποιο από τα παρακάτω 3 αποτελέσματα σας φάνηκε πιο ωραίο!

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Έχουμε και λέμε:

 

1. Αντωνία Σταγάκη – Beautique  

Η Αντωνία Σταγάκη είναι αισθητικός, απόφοιτη του ΤΕΙ Αθηνών και έχει ανοίξει πρόσφατα το ινστιτούτο της. Είναι όμως πολλά υποσχόμενη όπως μας απέδειξε και από την δουλειά που βλέπετε.

Σχετικά με το μακιγιάζ, αφού έκανε την προετοιμασία με τον καθαρισμό του προσώπου της Μαρίας και την τοποθέτηση της βάσης, χρησιμοποίησε ελαφρύ make-up, και πούδρα σε σκούρα απόχρωση ενώ χρησιμοποίησε conceiler κάτω από τα μάτια. Στη συνέχεια, στο κινητό βλέφαρο χρησιμοποίησε σκιές σε γήινους τόνους, μάσκαρα, ενώ μια πιο φωτεινή σκιά στο κινητό βλέφαρο και κάτω από τα φρύδια βοηθούν στο να «ανοίξει» περισσότερο το πρόσωπο.


Η Αντωνία δεν ξέχασε να κάνει φωτοσκιάσεις στο πρόσωπο της Μαρίας (contouring) για να δώσει βάθος. 

Στα χείλη της Μαρίας, τοποθέτησε ενυδατικό lip balm για να τα τονώσει από την ξηρότητα.


TIP
Το πρωινό να μην επιβαρύνουμε το πρόσωπό μας και καλό είναι να φροντίζουμε κυρίως για την τοποθέτηση αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας. 

Facebook
Χατζημιχάλη Γιάνναρη 45
 2831 052158

 

 

2. Γιάννα Κάββαλου  

Η Γιάννα Κάββαλου, με σπουδές αισθητικής στο ΤΕΙ Αθηνών και θητεία στην σχολή του γνωστού make- up artist Γιάννη Μαρκετάκη, μας υποδέχθηκε στον χώρο της.

Το δικό της καλοκαιρινό μακιγιάζ είχε bronze λεπτομέρειες. Αφού έγινε ο καθαρισμός του προσώπου της Μαρίας και η ενυδάτωση, η Γιάννα προχώρησε στην βάση, το make up και το conceiler κάτω από την περιοχή των ματιών.

Στο κινητό βλέφαρο τοποθέτησε σκιές σε γήινες αποχρώσεις. Έπειτα, με την μέθοδο contouring ανέδειξε καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της Μαρίας ενώ φρόντισε να είναι ομοιόμορφο το μακιγιάζ, προσέχοντας όπως μας είπε ως TIP την περιοχή του λαιμού.

Σημαντικό επίσης είναι και το καλοσχηματισμένο φρύδι.

Τέλος, για τα χείλη, χρησιμοποίησε ένα απαλό ροζ μαζί με σάπιο μήλο. 

Facebook
Κόμβος Ατσιπόπουλου

2831 028200

 

3. Νατάσσα Αλεξανδράκη – Beauty-Plus 

Το Beauty plus, το οποίο ανήκει στην αισθητικό Νατάσσα Αλεξανδράκη αριθμεί οκτώ χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ομορφιάς και της περιποίησης στην πόλη του Ρεθύμνου. Η Μαρία αφέθηκε στα χέρια μίας εκ των συνεργατών της Νατάσσας, την Μαρία. Στο μακιγιάζ, χρησιμοποίησε σειρά make-up, από φυσικά ορυκτά μέταλλα τα οποία είναι γνωστά για την σταθερότητά τους. Η σύνθεσή τους είναι ελαφριά και κατάλληλη για νυφικό μακιγιάζ ή για τηλεόραση. 

Τα βήματα που ακολούθησε η Μαρία ήταν και εδώ primer, ελαφρύ υγρό make-up και conceiler για κάτω από τα μάτια. Έπειτα, πούδρα σε σκούρα απόχρωση και με αντηλιακή προστασία ενώ με την μέθοδο του contouring τόνισε τα χαρακτηριστικά της Μαρίας. 

Για κάτω από τα μάτια, χρησιμοποίησε μαύρο μολύβι και σκιά σε γήινους τόνους, τελειοποιώντας το βλέμμα με την μάσκαρα. 

Στα χείλη το χρώμα που προτίμησε ήταν ουδέτερο, σε τόνους του φυσικού των χειλιών. 

Μετά το τέλος του μακιγιάζ, χρησιμοποίησε σταθεροποιητικό spray. 

TIPTo καλοκαιρινό μακιγιάζ για την Μαρία είναι λάμψεις και contouring, έντονες βλεφαρίδες και κοραλί-μπεζ χείλη. 

Facebook
Ασκούτση 7
2831 056789

 

Περιμένουμε τα σχόλιά σας προκειμένου να μπείτε στο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ και να είστε μία από τις 3 τυχερές που θα απολαύσουν εντελώς δωρεάν ένα καλοκαιρινό make-up της αρεσκείας τους! Καλό καλοκαίρι!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ