Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Ο Φρέντι είναι ο μεγαλύτερος σκύλος του κόσμου | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Κλερ από το Έσεξ της Βρετανίας, αντιμετωπίζει μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς φιλοξενεί στη μονοκατοικία της το μεγαλύτερο σε μέγεθος σκύλο του κόσμου, κάτι που μπορεί να τη γεμίζει με περηφάνια, αλλά κάνει εξαιρετικά δύσκολη την καθημερινότητα της.

Ο Φρέντι είναι γερμανικός Μολοσσός και σε ηλικία μόλις 4 ετών, όταν σηκώνεται στα 2 του πόδια, ξεπερνάει σε ύψος τα 230 εκατοστά, κάνοντας την ιδιοκτήτρια του να φαντάζει μικροσκοπική δίπλα του.

Μαζί του είναι και η αδερφή του Φλερ, η οποία είναι επίσης μεγαλόσωμη, αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα. Άλλωστε κι ο Φρέντι όταν ήταν κουτάβι δεν έδειχνε ότι θα εξελισσόταν σε σκύλος – γίγαντας…

Πάντως, αυτή η «συγκατοίκηση» έχει αναγκάσει την κ. Κλερ να  βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς πέρα από τους καναπέδες που κατέστρεψαν τα δύο ζώα -προτού ανακαλύψουν πόσο βολικοί είναι-, χρειάζονται και αρκετή τροφή, με την ιδιοκτήτριά τους να δηλώνει πως ξοδεύει περισσότερα από 11.000 ευρώ για τον Φρέντι και τη Φλερ κάθε χρόνο.

 

Πηγή: ant1news

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ