Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Ο έρωτας στον κόσμο του Χόλιγουντ είναι τυφλός | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώ πολλές καλλονές της ελίτ του Χόλιγουντ διαλέγουν άνδρες ισότιμα όμορφους και πλούσιους, κάποιες άλλες αρέσκονται να παίζουν στο παραμύθι «η Πεντάμορφη και το Τέρας!»Το Χόλιγουντ βρίθει από υπέροχες καλλίγραμμες γυναίκες ηθοποιούς και άντρες περίπου εμφανίσιμους, αλλά με ταλέντο και χρήματα. Όλοι καταλαβαίνουμε γιατί η Μίλα Κούνις με τον Άστον Κούτσερ θεωρούνται υπέροχo αξιοζήλευτo ζευγάρι. Είναι, γυμνασμένοι, όμορφοι, επιτυχημένοι και ταιριάζουν απόλυτα πάνω στο… κόκκινο χαλί.

Υπάρχουν όμως και αυτά τα «άλλα» ζευγάρια, όπου η καυτή celebrity επέλεξε για σύντροφο έναν όχι και τόσο εμφανίσιμο – για να μην πούμε άσχημο – άντρα. Μπορεί να έχει μυαλό, μπορεί να έχει εξουσία, μπορεί να έχει χρήματα… και αυτό είναι πιο σέξι από ένα μάτσο γραμμωμένους κοιλιακούς!

Μοιάζουν ζευγάρια αταίριαστα! Δείτε τις celebrities που παντρεύτηκαν με άντρες τους οποίους ερωτεύτηκαν κυρίως για το μυαλό … ή ίσως για τα «λεφτά» τους αισθήματα.
1

Η Σάλμα Χάγιεκ είναι μια από τις πιο εξωτικές καλλονές στο Xόλιγουντ. Το 2009 παντρεύτηκε τον Γάλλο δισεκατομμυριούχο Φρανσουά Ενρί Πινό και σύμφωνα με τις φήμες ο λόγος ήταν τα λεφτά του. Έχουν μια κόρη…

2

Η μελαχρινή θρυλική καλλονή, Σοφία Λόρεν, ετών 81 σήμερα, παντρεύτηκε τον κινηματογραφικό παραγωγό Κάρλο Πόντι το 1966, όταν εκείνη ήταν 32 και εκείνος 54. Η καλλίπυγος ηθοποιός ήταν τότε 15 ετών και εκείνος 37. Έχουν δύο παιδιά μαζί!

3

Ο μουσικός Σιλ παντρεύτηκε την καλλονή Χάιντι Κλουμ από το 2005 μέχρι το 2012. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά και ο Σιλ υιοθέτησε και την κόρη της Κλουμ από προηγούμενο γάμο. Ο Σιλ δεν θεωρείται ακριβώς … άσχημος, αλλά σε σύγκριση με την αψεγάδιαστη Γερμανίδα supermodel είναι κομμάτι… βλογιοκομμένος!

4

Ο επιχειρηματίας Τζέι Χάουαρντ Μάρσαλ στα 89 του παντρεύτηκε την τρισδιάστατη καλλονή Αν Νικόλ Σμιθ – 26 ετών τότε – για ένα χρόνο μέχρι το θάνατό του. Δεν της άφησε κληρονομιά κι εκείνη πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2008, 39 ετών! Βέβαια, δεν τον έχουμε δει στα νιάτα του…

5

Ο frontman του συγκροτήματος The Cars, Ρικ Όκασεκ παντρεύτηκε το supermodel, Παουλίνα Πορίτσκοβα από το 1989. Έχουν δύο γιους μαζί. Οι φωτογραφήσεις της Παουλίνα στην μετεφηβεία της έχουν γράψει ιστορία! Αλλά και εκείνος – αν και λιγότερο ελκυστικός με την τυπική έννοια – είχε μεγάλη πέραση στις γκρούπις του συγκροτήματος.

6

Ο λιγότερο ελκυστικός φωτογράφος μόδας Ζιλ Μπένσιμον ήταν παντρεμένος με το supermodel Ελ Μακφέρσον για δύο χρόνια. Ήταν επίσης παντρεμένος με το μοντέλο Κέλι Κιλορέν από το 1997 μέχρι το 2007.

7

Μια από τις ομορφότερες γυναίκες του Χόλιγουντ η Κριστίνα Χέντριξ δεν έχει έναν παίδαρο στο πλευρό της, αλλά τον ασχημούλη, Τζέφρι Άρεντ. Προς υπεράσπισή του, λέει ότι την κάνει να γελάει!

8

Ο επιχειρηματίας Άλμπερτ Γκέρστον παντρεύτηκε το μοντέλο Τζάνις Ντίκινσον για έναν χρόνο. Μπορεί η Τζάνις να έγινε σαν σκιάχτρο από τις πλαστικές, υπήρξε όμως ένα πανέμορφο κορίτσι στο χώρο του μόντελινγκ, και ένα από τα πρώτα supermodels.

9

Κάποτε έγινε και αυτή η ανίερη συμμαχία… Η Αντζελίνα Τζολί ερωτεύτηκε παράφορα και παντρεύτηκε τον ηθοποιό Μπίλι Μπομπ Θόρτον. Και μεγάλη διαφορά ομορφιάς είχαν και μεγάλη διαφορά ηλικίας, όπως σχολίαζαν τα κίτρινα έντυπα στο Χόλιγουντ… πάντως είχαν σχέση πάθους με ανταλλαγή φιαλιδίων από το… αίμα τους.

 

Πηγή: youweekly

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ