Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Οι 9 σέλφι που έμειναν στην ιστορία το 2016 | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ποιος είναι πλέον ο πιο  εύκολος τρόπος για να απαθανατίσεις μία στιγμή και να δείξεις πως ήσουν και εσύ εκεί;

Μα φυσικά, με το να βγάλεις μία σέλφι.

Και επειδή, κάθε επιτυχία ή αποτυχία των διάσημων συνοδεύεται και με μία φωτογραφία, η οποία γίνεται αμέσως viral, οι παρακάτω selfies συζητήθηκαν περισσότερο για το 2016 σύμφωνα με την Independent.

Οι παρακάτω πολιτικοί, αθλητές, ηθοποιοί και άνθρωποι της showbiz έβγαλαν την κατάλληλη φωτογραφία στην πιο σωστή (ή περίεργη) στιγμή, προκαλώντας είτε γέλιο είτε θαυμασμό.

  • Χίλαρι Κλίντον κατά την προεκλογική της εκστρατεία


Η Χίλαρι Κλίντον ζήτησε από όλους τους παρευρισκόμενους σε εκδήλωση στο Ορλάντο κατά την προελογική της εκστρατεία να βγάλουν σέλφι. Βέβαια, όπως φαίνεται, η σέλφι δεν ήταν μία… αλλά πολλές.

  • Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στα Όσκαρ

Αυτή την φωτογραφία την περίμενε όλη του την ζωή και τελικά συνέβη. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο κέρδισε τα Όσκαρ το Φεβρουάριο του 2016 και δεν αρνήθηκε στον σκηνοθέτης της ταινίας Alejandro Gonzalez Inarritu το να βγάλουν μία φωτογραφία.

  • Ο αστροναύτης Τιμ Πικ βγάζει σέλφι στο διάστημα

Φωτογραφίες από το διάστημα έχουμε δει πολλές, σέλφι όμως; Ο ίδιος έβγαλε μία εκπληκτική, διαστημική φωτογραφία στις 17 Ιανουαρίου του 2016.

  • Μία γάτα μας βγάζει έξω την γλώσσα

Μπορεί να μην είναι διάσημη, μπορεί να μην είναι καν άνθρωπος, αλλά αυτή η γάτα έβγαλε μία από τις καλύτερες selfies για φέτος. H ίδια, λοιπόν, «ποζάρει» με δύο σκύλους, αποδεικνύοντας πως οι αιώνιες κόντρες σταματούν για χάρη μίας φωτογραφίας.

  • Δύο κορίτσια από την Βόρειο και την Νότιο Κορέα

Μαθήματα ανθρωπιάς έδωσαν με αυτή την σέλφι Lee Eun-Ju  από την Νότιο Κορέα και η Hong Un-Jong από την Βόρειο, οι οποίες ξεπέρασαν τις διαφορές των δύο κρατών και φωτογραφήθηκαν μαζί στους Ολυμπιακούς αγώνες.

  • Ο Μέριλυν Μάνσον ως… Μπίμπερ

Μπορεί ένας από τους διάσημους ροκάδες όλων των εποχών να είναι φαν του… Τζάστιν Μπίμπερ; Κι όμως μία σέλφι από τον Μέριλυν Μάνσον ήρθε να το επιβεβαιώσει. Ο ίδιος έβγαλε φωτογραφία φορώντας ένα μπλουζάκι που έλεγε Τζάστιν Μπίμπερ και λίγες μέρες αργότερα μία φωτογραφία με τους δύο αγκαλιά, ήρθε να επιβεβαιώσει ότι τελικά ο Μέριλυν δεν αστειευόταν τόσο.

  • Η εντελώς γυμνή Κιμ Καρντάσιαν

Τι κι αν βγάζει πάνω από 100 σέλφι την ημέρα, η Κιμ Καρντάσιαν είχε κάνει τους πάντες να παραμιλούν με αυτήν τη φωτογραφία, στην οποία δεν φοράει απολύτως τίποτα. Η ίδια είχε γράψει μάλιστα σαν λεζάντα «Όταν δεν έχεις τίποτα να φορέσεις»…

  • Ο Πάπας Φραγκίσκος με έναν μετανάστη


Η φωτογραφία τραβήχτηκε όταν ο Ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέφθηκε το κέντρο προσφύγων στο Castelnuovo di Porto, όπου έπλυνε τα πόδια των μουσουλμάνων και των χριστιανών (τον Μάρτιο του 2016).

  • Σέλφι με κοντάρια


Οι φαν του μπέιζμπολ της ομάδας  Έιντζελς συγκεντρώθηκαν χρησιμοποιώντας μπαστούνια για selfie, με σκοπό να κάνουν ρεκόρ Γκίνες.

 

 

 

Πηγή: iefimerida

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ