Βρειτε μας στα Social Media

Χωρίς κατηγορία

Οι 5 συνήθειες πριν τον ύπνο που θα σε ομορφύνουν

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μερικές φορές το να φροντίσεις τον εαυτό σου δεν θέλει πολύ κόπο, αρκεί να φερθείς έξυπνα. Μικρά beauty tips που ίσως δεν έχεις σκεφτεί αλλά σίγουρα μπορείς να τα κάνεις αφού πρόκειται για απλές κινήσεις πριν τον ύπνο που θα σου γίνουν συνήθεια.

Χείλη

Έχε στο κομοδίνου σου πάντα ένα ενυδατικό lip balm. Φρόντισε να είναι buttery για να φροντίσει σε βάθος τα χείλη σου. Πέρασε αρκετή ποσότητα στα χείλη σου λίγο πριν κοιμηθείς κι άσε το προϊόν να κάνει τη δουλειά του ενώ εσύ κοιμάσαι.

Μάτια

Εννοείται ότι έχεις ήδη φροντίσει να συμπεριλάβεις μία κρέμα ματιών στην καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς. Αυτό που ίσως δεν κάνεις είναι να βάλεις την κρέμα ματιών στο ψυγείο. Το κρύο αυξάνει την επίδραση της κρέμας στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Χέρια

Η κρέμα χεριών δημιουργεί συχνά λιπαρότητα, η οποία μπορεί να σε ενοχλεί. Όχι όμως όσο κοιμάσαι! Γι’ αυτό βάλε στα χέρια σου μία γερή ποσότητα κρέμας. Θυμήσου και τους αγκώνες σου εκείνη την ώρα και χάρισέ τους λίγη ενυδάτωση.

Πέλματα

Τα πέλματα και κυρίως οι πατούσες σου μπορούν να είναι μαλακές  όλο το χρόνο με αυτό τον τρόπο. Άπλωσε αρκετή ποσότητα βαζελίνης στο πέλμα και κυρίως στην πατούσα σου και βάλε κάλτσες. Η υγρασία θα μαλακώσει τα σκληρά σημεία και θα κάνει τα πέλματά σου βελούδινα.

Μαλλιά

Άσε την αλόη να φροντίσει τις ταλαιπωρημένες άκρες σου. Λίγο aloe vera θα τις ενυδατώσει και θα τις κάνει πιο υγιείς. Θυμήσου να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μία κοτσίδα μετά την εφαρμογή για να μη φύγει η αλόη κατά την διάρκεια της νύχτας.

 

Πηγή: ladylike

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ