Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Οι χρυσοί Παραολυμπιονίκες θα επισκεφθούν το Ηράκλειο | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην πόλη του Ηρακλείου θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο οι χρυσοί Παραολυμπιονίκες του Ρίο για να λάβουν μέρος σε εκδήλωση που θα γίνει προς τιμή τους ενώ θα βραβευθούν  και από το Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.

Οι αθλητές που με τις επιτυχίες τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες χάρισαν χρυσά μετάλλια στη χώρα μας, θα βρεθούν στο Ηράκλειο για λίγα 24ωρα. Συγκεκριμένα εκτός από τον πρόεδρο της Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργο Φουντουλάκη, στην πόλη μας θα βρεθούν οι παρακάτω Παραολυμπιονίκες:

Παύλος Μάμαλος, Χρυσός Παραολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών σε πάγκο στα -107kg.

 

Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, Χρυσός Παραολυμπιονίκης της Κολύμβησης στα 100μ. Πεταλούδα Ανδρών S9.

Θανάσης Κωνσταντινίδης, Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Στίβου στη Σφαιροβολία Ανδρών F32 και Ασημένιος στην Κορίνα Ανδρών F32.

 

Σε Τζον Φερνάντες, Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Στίβου στη Σφαιροβολία Ανδρών F53.

 

Άννα Ντέντα, Χάλκινη Παραολυμπιονίκης του Boccia στα Ζευγάρια της BC.

 

Βέβαια από τις εκδηλώσεις που θα γίνουν δεν θα λείπουν οι αθλητές- αθλήτριες  και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός που εκπροσώπησαν το Ηράκλειο στο Ρίο. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Μανώλη Στεφανουδάκη, χρυσός Παραολυμπιονίκης στον ακοντισμό F54.

Αδαμαντία Χαλκιαδάκη και Ηρώ Μηλάκη 6ες Παραολυμπιονίκες στην ποδηλασία δρόμου αντοχής. Καπελλάκη Γεώργιο (κολύμβηση), Τρουλινό Κωνσταντίνο (ποδηλασία). Βαρβεράκη Γεώργιο Ομοσπονδιακό προπονητή ποδηλασίας και προπονητή του Μανώλη Στεφανουδάκη.

 

« Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που θα βρεθεί στο Ηράκλειο η αφρόκρεμα της Ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας.  Το γεγονός αυτό αποτελεί απόδειξη ότι ο τόπος μας τιμά και σέβεται τα επιτεύγματα αυτών των αθλητών. Θα είναι μία καλή ευκαιρία να τους γνωρίσει και ο κόσμος όπως και εκείνη να δουν από κοντά τον τόπο μας. Δόξα και τιμή στους Παραολυμπιονίκες μας», τόνισε στο www.neakriti.gr ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Βαρβεράκης.

 

Πανελλήνιο Στίβου ΑμεΑ στο Ηράκλειο;

Οι χρυσοί Παραολυμπιονίκες θα αφιχθούν σήμερα  Παρασκευή στο Ηράκλειο με πτήση της Aegean Air Lines μετά από χειρισμούς του προέδρου του Τάλως Πάρι Επιτροπάκη  ενώ αύριο το πρωί θα μεταβούν στο Δημαρχείο όπου θα τους υποδεχτεί ο Δήμαρχος για να τους τιμήσει για τις σπουδαίες επιτυχίες τους στο Ρίο.

Στη συνέχεια θα πάνε στο Παγκρήτιο Στάδιο για να ξεναγηθούν καθώς γίνονται ζυμώσεις ώστε στο συγκεριμένο χώρο να φιλοξενηθεί Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ. Μάλιστα έχουν γίνει κάποιες παρεμβάσεις για την προσβασιμότητα του χώρου προκειμένου να είναι πιο φιλικός στα Άτομα με Αναπηρία. Το Σάββατο το βράδυ θα γίνει επίσης εκδήλωση στο ξενοδοχείο Απολλώνια στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου. Κατά την παραμονή τους οι χρυσοί Παραολυμπιονίκες μας θα επισκεφτούν και αξιοθέατα της πόλης γνωρίζοντας την από κοντά…

 

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ