Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Οι εντυπωσιακές Ουκρανές που είναι έτοιμες να υπερασπιστούν την πατρίδα | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φωτογραφίες με τις εντυπωσιακές Ουκρανές που ανήκουν στην ελίτ των ειδικών δυνάμενων κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο σε μια προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού των στρατιωτών.

Στις φωτογραφίες παρουσιάζονται όμορφες κοπέλες,  έτοιμες να υπερασπιστούν την πατρίδα τους κρατώντας τουφέκια και πυροβόλα όπλα.

Το Κίεβο ξεκίνησε πυραυλικές δοκιμές κοντά στα σύνορα με την Κριμαία, σύμφωνα με ανακοίνωση του ουκρανικού στρατού.

Capture1

“Θα συνεχίσουμε να αυξάνουμε την αμυντική ικανότητα του έθνους μας και θα συνεχίσουμε τις δοκιμές πυραύλων και την εκπαίδευση”, είπε ο Oleksander Turchynov, γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας και Άμυνας της Ουκρανίας.

PAY CEN SoldierFight 03

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας κατηγόρησε την Ουκρανία ότι επιδιώκει να δημιουργήσει “κατάσταση νευρικότητας”, και αύξησε την κατάσταση επιφυλακής της αεράμυνάς της στην Κριμαία -εδαφική και αεροπορική- σε υψηλότερο βαθμό, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ειδήσεων.

PAY CEN SoldierFight 04

Τον Σεπτέμβριο, η Ρωσία διεξήγαγε εκτεταμένες ασκήσεις πολεμικής ετοιμότητας σε όλη την νότια στρατιωτική της περιοχή, συμπεριλαμβανόμενης και της Κριμαίας, την οποία η Ουκρανία και η πλειοψηφία της διεθνούς κοινότητας υποστηρίζουν ότι προσάρτησε παράνομα τον Μάρτιο του 2014, αφού έγιναν διαδηλώσεις που έριξαν την κυβέρνηση του φιλορώσου Ουκρανού προέδρου.

(Πηγή φωτογραφιών: Укроп-Европ @SvojakS)

 

Πηγή: cnn

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ