Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Οι διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου Κρήτης συνεχίζουν να μας αφήνουν με ανοιχτό το στόμα! Δείτε τι σκέφτηκαν… | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου Κρήτης είναι αν μη τι άλλο πολύ μπροστά! Το… έχουν, τα παλικάρια, πώς αλλιώς να το πούμε; Τελεία και παύλα.

Και δεν είναι μόνο τα καταπληκτικά σποτάκια που σκαρφίστηκαν πριν από μερικό καιρό (αν δεν τα έχεις δει ακόμα, σταμάτα ό,τι κάνεις και μπες εδώ για να ρίξεις μια γρήγορη ματιά, εδώ θα είμαστε εμείς δεν φεύγουμε) με τα οποία κατάφεραν να δημιουργήσουν ντόρο γύρω από τους αγώνες 5, 10 και 21  χιλιομέτρων που θα λάβουν χώρα στις 2 Οκτωβρίου με εκκίνηση το Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου (αν έχετε τα…πνευμόνια, μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας εδώ).

Οι κουμπάροι, δείχνουν ότι έχουν φαντασία και μεράκι και από μια σειρά άλλων κινήσεων. Όπως είναι, για παράδειγμα, η έμπνευσή τους να μην δώσουν μετάλλια στους συμμετέχοντες, αλλά ένα χειροποίητο αναμνηστικό που θα τους αφήσει όλους άφωνους.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι…

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, οι φετινές συμμετοχές θα βραβευτούν από ένα πήλινο παπούτσι-μινιατούρα, φτιαγμένο εξ ολοκλήρου στο χέρι. Είναι χαρακτηριστικό, πως η όλη διαδικασία παραγωγής τους, διήρκεσε ούτε λίγο ούτε πολύ 5 ολόκληρους μήνες!

Τα συγχαρητήρια μας για μία ακόμη φορά στους εμπνευστές και περιμένουμε στις οθόνες μας να δούμε ποια ακόμη πρωτοτυπία θα κατεβάσει η πολυμήχανη κούτρα τους 🙂

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ